Har jag blivit omvänd???

Alltså nu kan man verkligen börja fundera… Var det verkligen bakning den här bloggen handlade om??? Man kan undra vart renovering och inredning gått och gömt sig nu;-)
Nåja, snart sätter ett nytt projekt igång här hemma och det är bygget av glasverandan!!!
Då blir det minsann, hmmm inte renovering utan NYBYGGNATION!!! Det kommer bli superspännande och när den och fasaden kommit på plats, ja då kommer det bli ett helt annat hus. Och jag kommer förmodligen inte hinna baka så som jag gjort på sistone.

Vem ska kakan få smaka då?? Jo, min lille far fyllde nämnligen 65 år 1 maj!!!! Det ska naturligtvis firas, men inte nog med det så har ju både min systerdotter, min syster OCH bror fyllt år nyligen. Så kakan är till deras ära så klart! För lite senare styr vi kosan söderut till mor och far för att fira dem alla!
Jag är en riktig chokladsucker så det är väl sisådär 300g choklad i den här kakan och sprängfylld till bredden med kalorier of course:) Men jag ska som sagt inte äta upp den själv och livet är ju till för att njutas, om än med måtta ibland. receptet på den här kakan hittar du här.
Gillar du choklad? Eller vad är din favoritsötsak?

Och så till den stora frågan, hann jag med allt igår??? Näääää, det gör jag aldrig med allt det som jag tror man kan hinna med på sina vakna timmar. Snarare kom jag hela tiden på nya saker som jag bör ta tag i… Kom dock inte längre med dörren då vi saknade rätt färg. Attans med!
Nåväl, jag har ju hela livet på mig, eller hur?! 😉

Önskar er alla en härlig lördag och att solen skiner på Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

PS: Några undrade över recept på det som serverades till valborg. Tunnbrödsrullarna är fyllda med den här fyllningen. Bred den på tunnbrödet, lägg på parmaskinka och sallad, typ ruccola eller medelhavssallad typ. Rulla ihop och skär upp i bitar.
Sötpotatissalladen hittar ni här.
Desserten hittar ni här.
Champagneglasen kommer från Itallas serie Essence, visst är de ljuvliga:)

7 thoughts on “Har jag blivit omvänd???

 1. Åh så gott det ser ut!!!
  Jag är oxå helt galen i choklad, finns det något godare…??!
  Men även lakrits!! =)

  Hoppas ni får en mysig lördag!

  Kramar Liza

 2. ÅÅÅÅÅ
  Jag älskar choklad! För mycket för mitt eget bästa faktiskt… men det är ju så gott!!!!
  Du får gärna fortsätta att baka, det är så härligt att se och läskas av:)

  Nu ska jag ta tag i en stor hög med tvätt som ska vikas och strykas:)

  Ha det så mysigt tillsammans med familjen!

  Kram på dig vännen!

 3. Jag har köpt Allers och nyss läst artikeln om dig och din syster .
  Jag blir så rörd , ett så fint reportage om det jobbiga ni gått igenom .
  Förstår att du ser på livet med “andra ögon” nu och tar till vara på det och njuter med din familj .
  Jag är så glad att jag hittade till din blogg . Tycker att du sprider en positiv energi i dina inlägg och bilder .

  Kakan ser jättegod ut .
  Ha en trevlig lördagskväll
  Kram ♥

 4. Det är väl precis så det ska vara, att bloggen speglar en del av livet. Just nu är det mumsiga kakor och snart är det en spännande utbyggnad. Vi gillar båda delarna! Det kan varken bli för mycket choklad eller homestyling-tips 😉
  Kram kram finaste Anna.

Comments are closed.