Prinsessan på ärten…

Go kväll kära vänner!!!

Om ni visste vad glad jag blir av alla goa kommentarer!!! Underbara människor ni är 🙂

Idag kommer en liten visning av unga frökens rum här hemma. Lilla prinsesan på ärten kallar vi henne då hon ligger på två bäddmadrasser, för det var så hårt tyckte hon.  Vad gör man då inte för sin lilla tjejja, jo man åker till Sova-butiken och köper henne en bäddmadrass till så klart;-) Så nu ligger lilla sessan mjukt och skönt.

Och hon älskar rosa, helst hade hon velat ha mycket mera rosa!! Men for now får detta räcka;-)

Nu måste jag skynda ner i källaren igen, pappa håller på för fullt. Vi har kommit en BRA bit på väg och det känns UNDERBART!
Imorgon blir det en liten visning av dotterns och mitt pysselrum.

Har DU ett pysselrum hemma hos dig?

Tror nog att det finns några hockeytokiga där ute, men då jag inte tillhör dem blir det nån annan kanal för min del ikväll;-)

Kraaaam Anna ♥

14 thoughts on “Prinsessan på ärten…

 1. Hej hej…
  Men ååååå…ååå såå sött!!
  njuuuut…vips har åren gått och hon vill inte ha rosa o gullegull..:(

  Fast det är kul att inreda tonårsrum med..;)
  Vår prinsessa tjatar just nu öronen av oss om en STOR garderob….
  Pysselrum…..
  haha…jag skrattar för igår tittade vi på Simon o Thomas….brukar inte göra det för jag tycker oftast bara att de förstör och gör fult….men igår blev det helt ok…(skulle inte valt det själv) men det passade dem som bodde där.
  I alla fall pratade de om just pysselrum…eller hobbyrum…att det är typiskt svenskt..
  har man en hobby måste man ha ett helt rum för den…kan vara musikrum, snickarrum eller syrum…o allt ska vara i perfekt ordning helst på uppsatta tavlor med markeringar för vart vissa verktyg ska sitta…haha…det var riktigt kul….
  Och ja..jag har ett pysselrum…….när vi har hittat det vill säga….
  Om du tycker du har rörigt i källaren skulle du se vårt kombinerade pyssel/tränings/förråds hus….det är i gamla garaget där jag hade butik förut.
  Jag har gjort ett ryck och i alla fall börjat för jag börjar bli så himla sugen på att sy nu….bara kunna gå ut o sätta igång…o bara lämna allt när man inte har tid eller lust längre…..
  Det ska bli kul att få se ditt sen…då kanske jag äntligen får tummen ur o gör färdigt i mitt…;)
  ha en fin kväll!
  Kram Katarina

 2. Åh, vilket finfint rum! Gillar den söta sänghimlen! Nej, här finns inte plats för något eget pysselrum… men någon gång i framtiden kanske! 🙂 Ha det bra, kram Jenny

 3. Å så fint hon har det lilla Sessan:) Rosa och vitt är ju helt ljuvligt!

  Spännande att få se ert pysselrum imorgon, då kanske jag kan få lite tips och inspiration att ta tag i mitt:) För ett pysselrum har jag, ja eller två om du frågar Gustav;) Eftersom vi inte har några barn än så har vi ju några rum att utnyttja. Men just nu är det ingen ordning alls i något av rummen, vet inte riktigt vad jag väntar på… Jo ett stort skåp och ett skrivbord skulle sitta fint:) Och lite målarfärg i det andra rummet, sen är jag nöjd (eller inte;) ja du ser, jag tror jag behöver lite hjälp;)

  Ha det fint vännen!
  Kram på dig!

 4. Åsa

  Värkligen ett pinsesserum……..ljuvligt !!!!

  Som jag säger….bara det bästa är gott nog !!!

  KRAMIS !!!

 5. Vilket gulligt rum Tyra har . Så fint !
  Kul att se pysselrummet sen .
  Nej , jag har inget pysselrum .
  Kram ♥

 6. Emmy

  Åh, så fint Tyras rum är! Så där skulle jag vilja att Milias rum såg ut, men hon är inte så prinsessig (ännu kanske). Hon är mer än en Pippi än Madicken om jag säger så 😉 Jag pysslade mycket före barnen, men Lowe har aldrig varit intresserad, Milia dock lite mer. Fast jag har ju inte din fantasi på lååånga vägar.

 7. Åh gulligaste Anna. Jag får försöka ta tag i bloggandet igen då. Jag kan ju inte svika dig hihi.

  Vilket prinsessrum. Vilken prinsessa hade inte velat ha det. Tänk en som hade ett sånt rum som liten. Ja jag menar på vår tid. Låter som att man är lastgammal men mycket har ju förändrats på 30 år. Tur är väl ändå det kanske. Men jag tror inte vi hade sånna rum när vi var små. Vad tror du?

  Kram Josefin

 8. Men duuuuuuuuuu.. jag har ju missat MASSOR. Wow vilken fin gardin du sytt till köksfönstret. My god vad duktig du är. Bra mycket finare än min. Och det vågar jag ju givetvis säga då jag inte sytt min själv haha. Bra jobbat.

  Du jag ser att ni har nedsänkt smyg vid fönstret vid er diskbänk? Ser jag rätt. Vi har precis likadant. Vet inte om du upplever det som ett litet problem när det skvätter vatten men vi har i alla fall satt en glasskiva framför som är ca 1,5 dm hög. Det gör susen så slipper man få allt vatten i fönstret. Nå väl.. bara ett litet tips.

  Kram igen

 9. Vilket jättefint rum sessan har =)
  Och så städat och fint (eller det kanske är mammas förtjänst)
  Så härligt att du får lite ordning i din källare.
  Jag ska nog ta och göra ett stort krafttag i morgon angående vårat extra rum.
  Härligt att du inspirerar mig.

  Hoppas du får en skön kväll.

  Kram Thess

Comments are closed.