Shabby Chic och förstasidesstoff!!!

Köksbord Shabby Chic från Alvas Hus, fast jag hittade det på Blocket 🙂

Eftersom vi ska ha en platsbyggd bänk under fönstret så var ett litet bord ett måste. När mor min tipsade om det här, kände jag bara: “Det är PERFEKT!!”

Så idag har jag varit i Karlskrona med dotter och svärmor och hämtat det. En riktigt bra dag har vi haft!!! Dock har min röst slutat att fungera igen, hmm!!

Och oj, oj, oj!!! Idag kom tidningen. FÖRSTASIDESSTOFF!!!

♥ Min syster & jag ♥

Hela mittuppslaget!!!

Artikeln

♥ Tyra & jag ♥

Jag när jag precis hade tappat håret… Mors dag började det trilla av. Usch, den dagen…

Jag kommer att få artikeln så att ni kan få läsa den. Jag blev väldigt rörd själv, även om det handlar om mig. Men det var så fint skrivet och jag hoppas att den inger hopp, det är det jag vill. För här är jag ju nu och allt har gått bra. Kanske inte mot alla odds, men mot många odds kan man säga.

Så, jag vill ge er alla massa HOPP om livet, för HOPPET är det sista som överger mig!
Och KÄRLEK, för med den kan man övervinna allt.
Jag minns så tydligt den dagen när jag passerade ett skyltfönster en tid efter att jag blivit brutalt lämnad med mitt barn. Det stod “kärleken övervinner allt!” Först tänkte jag, Vilken skymf!!! men så slog det mig, visst är det så – då var det den stora kärleken till mitt barn som gjorde att jag övervann den besvikelsen. Och jag vet att jag har så mycket stöd och får så mycket KÄRLEK av FAMILJ och VÄNNER och tillsammans är vi starka! Låter klyschigt, men det ÄR så.

Önskar Er en skön avkopplande lördagkväll med nära och kära!

♥ Stor varm kram Anna ♥

16 thoughts on “Shabby Chic och förstasidesstoff!!!

 1. Jag förstår att du har varit svårt sjuk och gått igenom mycket jobbigt , men ser inte riktigt vad det står . Jag vill gärna läsa artikeln , kanske jag kan hitta den på nätet ? Lägg gärna ut den här på din blogg om det går .
  Men ser att du lever ett fint liv nu så jag hoppas att all fara är över för dig ♥
  Du har ju många fina omkring dig .

  Ha en fin helg ♥
  Kram ♥

 2. Hej fina Anna!
  Å va fina ni är du, din syster och lilla sötis Tyra…;)
  Jag vill jätte gärna läsa artikeln sen…blir rörd bara av att läsa att du blev de självt.Blev du lämnad??…men fy….blev du lämnad när du blev sjuk?
  Vilken tur att du mött en ny underbar kärlek.

  Vilket fint bord och va mysigt med en heldag med Tyra o svärmor…
  Kram o ha en mysig kväll…;)
  Katarina

 3. Jag måste skriva en till kommentar …..
  Det gick inte att läsa artikeln på Barometerns hemsida men när jag tryckte på dina bilder från tidningen kunde jag ju läsa lite . Jag blev så rörd över ditt öde .
  Du har kämpat ofattbart !!
  Vilken tur att du träffade en sån fin kärlek ( och duktig snickare verkar han vara 😉

  Så måste jag skriva också att bordet och stolarna är så fina , passar verkligen perfekt .
  Golvet blir perfekt också !
  KRAM ♥

 4. Men Anna då..jag vet inte vad jag ska säga..förstår att du gått igenom en mycket svår tid.
  Skulle gärna läst allt men tyvärr går det ju inte.
  Underbara bild på dig &Tyra och på din syster & dig<3
  Tur att du har sååå fina människor omkring dig:-)
  Stooor, stooor kram till dig
  Susanne

 5. Underbar artikel, ska bli roligt att läsa den. Du verkar ha kommit starkare ur sjukdomen, tack för att du orkade kämpa emot den. Vilken underbar syster du har, det är tur att man har dem.
  Bordet och stolarna är supersöta.
  När man läser din blogg, verkar du tillfreds med livet, så det verkar tur att du träffade din nuvarande man.

 6. Söta fina du! Blev alldeles tårögd när jag läste den fina artikeln om dig/er. Du har gått igenom så mycket! Minns så väl hur vi lärde känna varandra. Det var på babysången dit vi gick med våra små söta prinsessor. Tänk de är redan sju år sen. Va tiden har gått fort. Både du och jag hade blivit lämnade med våra små barn, dock var ditt öde mycket värre än mitt. Det var då, då vi fick reda på varandras öden som vi hittade varandra. Tänk vilken tur jag hade som fick en sån fin vän som du! Du har gått igenom en massa jobbigt under dessa år och du har ändå alltid varit stark. Du är en kämpe! Och jag är så otroligt glad för allt som hänt dig de här sista åren. Nu är det din tur att få vara lycklig! <3. All lycka till dig min fina vän! Vilket fint bord du hittat. Hoppas vi ses snart! Puss o kram

 7. Å Anna!
  Jag blir så rörd när jag läser det här, allt du varit med om. Tur att du haft så fantastiska människor runt omkring dig, du är ju fantastisk som trots allt är så positiv, glad, omtänksam och ödmjuk.
  Kärleken övervinner allt! Det har du så rätt i:)
  Jag ser fram emot att läsa artikeln!
  Du är bäst Anna!:)
  Stor kram till dig vännen!

  P.s Bordet var helt ljuvligt:)

 8. hej igen. jag svara här. min mamma jobbade på kb-resor i många år, jag undrar om de kunde vara därifrån? känner igen ditt namn nämerligen.

  ja, som jag sa innan en fin och naken artikel som berörde mycket. all lycka och värme!

 9. Jag högg tidningen direkt ur lådan och läste din artikel före jag gjorde frukost. Vad fint det stod om dig och din syster! Systrar är världsbäst, och jag tänkte på min egen fina syster. 🙂 Vad du har kämpat! Jag blev riktigt rörd när jag läste artikeln. Stor kram till dig!

 10. Tina

  Anna, jag läste artiklen om dig och din syster. Vad du har gått igenom är helt otroligt. Jag är så glad nu för din skull att du nu funnit kärleken, mår bättre och att ni gör min mormors och morfars hus helt underbart vackert! Jag blev väldigt rörd när jag läste om dig, men du har en underbar familj som finns där för dig! Jag var på besök igår hos Pelle och Mimmi. Då även Mimmi som känner dig väl är så glad för din skull nu. Må gott och ta hand om dig! Kram Tina

 11. Åhhh…vi har ingen tidning, men det där skulle jag vilja läsa måste se om jag kan få tag på en.
  Vilken fantastisk person du är så stark och förtjänar allt gott!
  Vi kanske skulle ta en liten bloggträff någon gång:)
  Köket blir så fint…avis;)

 12. Skulle gärna läsa hela artikeln, men av det som gick att se ur inlägget blir jag alldeles rörd. Varm kram till dig!!

  Gabriella

Comments are closed.