Om att närma sig…slutet!!

Här är nu enda stället som det skanas fronter, de var tyvärr lite skadade. Så jag åkte till det stora varuhuset för att byta, men då fanns bara två brutna förpackningar och det ville jag inte ha. Så på torsdag skulle nya komma in.

Framför fönstret och vid sidan om finns det goooooooott om plats att stå och baka och fixa mat 🙂

Det börjar närma sig minsann. Mannen är i skrivande stund och hämtar golvet som ska läggas in i slutet på veckan.
För mig är det nu bara att dra på gummihandskarna igen och torka ur skåp. Sen är det lite byggstädning som gäller, tror jag ska planera in lite ledigt för det;)

Sen brottas vi med en STOR fråga här hemma:
VAD SKA VI HA FÖR KÖKSBORD?????
Tips någon?

Kul ska det bli! Nu åter till trasan;-)

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “Om att närma sig…slutet!!

 1. Ann-Sofie

  Så himla fint det blir, så kul att renovera kök, kommer ihåg själv när vi höll på, så skönt när det är färdigt..:) Måste komma förbi någon gång och se hur ni bor. Kul att ha syster nära också då, har dom köpt sommarstuga nu? Kram

 2. Ja, jag säger det igen: Så fint det blir!!!
  Gillar verkligen att ni har fönstret vid diskbänken, så härligt:)
  Ja, vad ska ni ha för köksbord!? Nu får du kika runt i inredningsaffärerna i området:) Så kul!
  Nu ska jag få lite inspiration i form av tidningen Lantliv!
  Ha det bäst fina du!
  kram på dig

 3. Så himla fint..:-) Vi har verkligen samma smak du & jag!!!
  Köksbord..hmmm..?!? De är inte lätt..vi har ett vitt slagbord & stolar från Mio som vi är jättenöjd med..Åminne:-)

  Må så gott
  Kraam Susanne

 4. Det är så SNYGGT !!
  Jag gillar allt .
  Jag tycker ni ska ha ett vitt bord med vita stolar . När vi köpte nytt för några år sen köpte vi ekmöbler men hade jag fått välja nytt i dag hade jag valt vitt .
  Hur hinner ni jobba så snabbt ? Har ni hjälp av någon ?
  Kram ♥

 5. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Cheers

Comments are closed.