Om att börja planera för innehållet…

Nu må ni tro går min hjärna på högvarv!!! Gäller att se upp så den inte blir överhettad bara *blink*

Idag har spottar under skåpen installerats och luckor på underskåpen kommit på plats!! Så nu planerar jag ju för fullt hur jag ska inreda dem, vad ska ligga i vilken låda och det där ni vet;) När det kommer till logistik i köket är jag bra och farligt strukturerad faktiskt. Så det har jag fått ensamrätt på här hemma 🙂

Måste ju visa den fina vattenfärgsmålningen lilla sessan skapade igår, världens finaste tycker så klart hennes mamma 🙂

Nu skall trasan fram och handskarna på! Lite torkning innan sängen. Imorgon börjar jag tidigt och klockan ringer halv sex… Och jag är ingen morgon människa, mina kollegor brukar skoja med mig om det. Så där vid nio kan man börja prata med mig utan att jag tänder på alla cylindrar… Inte riktigt så illa kanske, bara nästan 😉

Vad har ni planerat i veckan då?
Imorgon ska jag på inredningsparty och tar svärmor med mig!

Natti natt!

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Om att börja planera för innehållet…

 1. Snyggt med spotarna under skåpen .
  Vilken gullig påskteckning lilla Tyra har målat .
  Inredningsparty låter spännande .Kul !

  Jag har en jobbig vecka . Min pappa dog för fyra veckor sen . På torsdag har vi begravning , i morgon ska jag träffa prästen och prata om begravningen .
  På fredag bouppteckningsmöte .

  Kram ♥

 2. Det ser så fint ut!
  Förstår att du är i planeringsstadiet din ordningssamma människa;);)
  Kommer bli kanonbra!
  Vi får ser vad som händer i veckan, imorse när vi vaknade hade kylskåpet pajat, all mat var förstörd (och mina shoppingdagar räknade;) Så tråkiga utgifter, för man måste ju köpa en ny frys också så det matchar. Men min förhoppning är att den går att laga (hoppas, hoppas).
  Nu ska jag snart gå och natta.
  Stor kram till dig

 3. Det är viktigt med planerandet för när väl sakerna hamnat i skåp och lådor brukar det vara svårt att tänka om. Men så snyggt det blir!
  Hm… ja, någon morgonmänniska är inte jag direkt heller. Fast det värsta är att jag inte är någon kvällsmänniska heller… 🙂
  Ha det gott! Blir kul att slå upp tidningen på lördag. Er lär man väl inte missa 😉
  Kram

 4. Men åhhhh så roligt..ser helt underbart ut:-)
  Så himlans kul ju när man kan börja planera & fixa, när man börjar se hur det kommer att bli när det är riktigt klart!!!
  Sen kommer det sista piffandet & “lull lullet”..;-) Det bästa av allt!!!

  Kul med inredningsparty, jag ska ha ett här hemma på onsdagskväll..Perfect Home!

  Må så gott
  Kraaam Susanne

 5. Godmorgon!

  men å va snyggt det blir!
  Hihi…känner igen mig där…jag är också så där..tänker så det knakar…provar ut var man ska ha glasen för att enkelt kunna ta ett glas vatten. Var ska tallrikarna stå så man slipper gå långt för att ta fram dem……var ska frukostmaten stå…osv….
  Men det är ju den roliga biten..;)
  Vilken gullig teckning….klart den är finast i världen..;)
  kram o ha en fin dag!
  Katarina

Comments are closed.