Nu ska jag stilla er nyfikenhet;)

Här ser ni panelskivorna på plats ovanför diskbänken, det har mannen to be fixat idag.
Här håller han även i två färgprover till panelen. Det lutar åt den ljusare varianten, när färg kommer på väggarna tenderar den att bli “mer” än på ett litet prov.  Den är lite bruten grå;)

Även vår fina kram från Tapwell kom på plats igår och vattnet är inkopplat!!
Den andra lilla kranen är till diskmaskinsavstängningen.

Här ser ni kaklet vid diskbänken. Jajamen, allt blev klart igår, fogat och hela baletten!!

I detta nu håller mannen to be på med att fixa till det vid kyl och frys. Detta för att senare kunna lägga golvet utan att dra ut och in dem och repa det nya golvet.
På bilden är det frysen som kommit på plats.

Och här är väggen ovanför spishällen. På sidorna av murstocken ska hörnlister placeras, men först ska de bredspacklas och målas vita.

Sååå, nu har jag stillat er nyfikenhet hoppas jag;)
Det var inte alls meningen att hålla er på sträckbänken för jag hade tänkt lägga ut fler bilder igår, men ett migränanfall satte stort P för det tyvärr.
Nu har jag återhämtat mig och är på banan igen:))

Och så skall jag berätta något galet spännande som hänt mig!! Min läkare tillika professor från Stockholm ringde mig igår. Hon undrade om jag kunde tänka mig att följa med henne då hon skulle hålla ett föredrag för landstingspolitiker i Oskarshamn gällande min unika behandling med mysenkymala bindvävsstamceller. Det är en behandling som jag fick chansen att bli lite “testpilot” på och som visat sig fungera mycket bra!!! Det är så efter en transplantation att man kan råka ut för smärre eller svårare former av GVH (Graft Verses Host), d.v.s att kroppen stöter ifrån sig transplantatet. Jag drabbades av svårare gånger flera kan man säga. MEN tack vare hennes fantastiska forskning mår jag bättre och värken har gett upp kampen om min kropp!!
Rehabiliteringen efter en transplantation är lång, men jag är SÅ glad och SÅ tacksam att det nu gått så bra! Först gjorde min syster benmärgsprov för att donera dessa celler, sedan gjorde även min bror det. Även om jag själv gjort dem snart 20 gånger så led jag grymt för att utsätta mina syskon för det. Dock hoppade de upp som ingenting efteråt och jag undrade hur de kunde tycka att det inte gjorde GAAAAAALET ont som jag tycker. Men, antagligen är det ju rätt psykiskt betingat också.

Återigen kan jag bara konstatera att jag är en lyckligt lottad människa som har en fantastisk familj och vänner som ALLTID finns för mig!!
Det gör att man känner en stor ödmjukhet inför livet!

Önskar Er en kalasfin tisdagskväll!!
Jag ska senare bläddra i den här, som jag köpte idag för att “kompensera” upp att vi missade Bröllopsmässan i söndags;)

♥ Kramar Anna ♥

7 thoughts on “Nu ska jag stilla er nyfikenhet;)

 1. Hej vännen!
  Så fint det blir!
  Är så glad över att dina behandlingar gick bra och att du mår bra nu, fina du!
  Idag är jag lite “off” men det har nog gått över till imorgon;)
  Ha en mysig kväll!
  Kram på dig

 2. Va?! Inte förrän den 17:e? 🙂 Kul när det kommer i alla fall. Du kan få artikeln på pdf om du ber dem. Går sedan att göra om till jpeg i photoshop om du vill lägga upp reportaget på bloggen.
  Kul med föredraget i Oskarshamn!
  Så snyggt köket blir! Gillar kranen skarpt!
  Pst! Kolla in Expressens bilaga mitt kök imorgon 😉

Comments are closed.