Nervös!!!!!

Mycket kan hända efter ett par timmar på jobbet…
Ser ni vad det är???
Ledtråd: Man går på den…

Nu har grävaren kommit!! Det är trappen på framsidan som är borta 🙂 Nu påbörjas bygget av vår glasveranda!! Den kommer att gå mellan de två fönstrena som ni ser. Det till vänster är vårt gästrum/arbetsrum och till höger är köket framför diskbänken.

Vi skall samtidigt dränera, därav “vallgraven” 😉

Så här ser fasaden ut idag…

…och så här är det tänkt att den ska se ut nån gång i sommar!! Nya fönster är också beställda enligt dem på bilden.

Och så lovade jag att visa en bild på köksgolvet i dagsljus, så här blev det!

Innan jag åkte hem idag åkte jag till Mormors Fönster för att kolla på tyg till gardiner till köket. Hade siktat in mig på ett från Himla, men så hade de det här hemma, som även kan kombineras med två olika randiga varianter!
Av det rutiga ska det bli hissgardiner, enligt en modell som jag tänker SNO (jepp, det får man så länge man inte säljer idén vidare;-)) och sen lite olika kuddar i den kommande soffan i köket sen. Kan bli riktigt bra tror jag.
Vad tror ni?

Sen tog huvudet en timeout igen!! Grrrrrrrrrr….. Hann inte stoppa hela migränanfallet utan blev liggandes hela em. S-K-I-T oxå!! Så nu har mannen och jag kommit överens om att jag ska ringa kvinnan som putsade fönster och utnyttja RUT:en för byggstädning. Just nu verkar kropp och huvud slå bakut, så det är bäst att lyssna och så kan jag ägna mig åt P-I-F-F-A-N-D-E och annat som ger kickar i livet *smile*

Nu skall jag och mitt nervösa sinne krypa ner och bläddra i inredningsmagasin. Imorgon är det föredrag för landstingspolitiker, och jag är NERVÖS!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Nervös!!!!!

 1. Hej vännen!
  Här går det undan vill jag lova, så spännande med glasverandabygge!
  Tycker du gör helt rätt i att utnyttja RUT, du måste ta hand om dig vet du:)
  Jag är säker på att morgondagen kommer gå jättebra!
  Lycka till fina du!
  Kram på dig

  P.s Tyget är ju så fint, jag gillar ju också rutor:)

 2. Men kära nån , nästa projekt redan påbörjat . Stora grejer också .
  Men snyggt blir det säkert med glasverandan till sommaren .
  Ni har nog hunnit renovera mer redan än vad vi gjort på de 30 år vi bott i vårat hus .
  Bra tänkt av er att ta hjälp . Ni måste ta det lugnt också .
  Vilket fint tyg , jag gillar rutigt .
  Har hissgardiner i köket nu röd-vit rutiga , köpte dom färdigsydda till jul . Har också ett par likadana i mörkgrått -vit rutigt tyg . Lite dålig fantasi att köpa likadana men olika färg bara , men jag gillar dom så då fick det bli så .
  Lycka till i morgon !
  Kram ♥

 3. Det kommer gå hur bra som helst imorgon! Bara ge dem ditt fina leende så går det som en dans. Lycka till vännen. Kramis.

 4. Hej hej gumman!
  Kikar in å håller tummarna för att du inte svimmar eller spyr eller nåt….haha..
  näää då det kommer gå så bra så bra..
  Hoppas huvudvärken släppte. Klokt att ta in hjälp. Det låter mycket bättre att få ägna sig åt det roliga..;)
  Ert hus…ojoj..det kommer bli heeelt underbart ju…man tror inte det är samma.
  En glasveranda i anslutning till köket blir ju helt underbart!
  Tänk vad mysigt å sitta där med en kopp kaffe…
  Kommer ni kunna gå ut i trädgården därifrån?
  Tyget kommer bli toppen. Jag är svag för rutigt..och gärna i kombo med randigt och blommigt. Just nu vill jag ha färg färg färg…men när jag sedan ska välja till vårt nya kök vet jag att det kommer bli något ljust diskret…..hihi…sån är jag…hopplöst rädd för att tröttna…
  Dumt för lite tyg kan ju förändra hela rummet och är ju dessutom så lätt att byta ut.

  Kraaaaaaaaaaam Katarina

 5. Hej vännen !!

  oj oj va ni grejar, kommer bli såå fint och hissgardinen oxå =)
  UUU detta migrän, har oxå besvär att detta elände.. Hoppas det har släppt.. Själv har jag oxå en off dag.. så jag hoppas på bättre imorrn för oss både =)

  Kramar

Comments are closed.