Men jag då?!???

… så kändes det som att trappen sa till mig imorse när jag åkte till jobbet.
För det är inte värre än att jag kunde jobba:) Rösten kom tillbaka väldigt snabbt!
Hur eller hur, för att återgå till den där trappen då… Den har ju onekligen sett bättre dagar, eller hur?!?
Men i år har vi inte tid att göra något åt baksidan, men lite ♥ kärlek ♥ i form av blommor
måste man unna en sliten gammal trapp.

Ha en fin torsdagskväll!!
Imorgon är det LEDIG FREDAG igen :)) Älskar lediga FREDAGAR!!
Vad har ni för helgplaner då?

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Men jag då?!???

 1. Ser jättefint & välkomnande ut hos er<3

  Jaaa visst är det underbart..fredag igen:) Men det känns inte som det var en vecka sen vi åkte till stockholm, globen & mello..hua vad tiden går fort!!!
  Tror det blir en ganska lugn helg, inget speciellt inplanerat. Skulle behöva fixa en ram till min trollslända jag köpta för ett tag sen, med det är ett konstigt mått så det är nog bara gallerix som kan hjälpa mig med det är jag rädd för (blir nog att måttbeställa)

  Ha en fin kväll
  Kraam Susanne

 2. Klart lilla trappen ska pyntas! Så fint det blev:)
  Vår trapp skulle också behöva pyntas med lite blommor, får nog bli till helgen om det är bra väder. Det enda (än så länge) som jag har planerat är tjejkväll hos min bästa vän Emma, vi är några tjejer som ska laga trerätters, dricka vin och tjattra:)
  Känner att jag ligger lite efter med påskpyssel planering, har inte så mycket ork i veckorna just nu, men till helgen ska jag ta igen det;)

  Vitrinskåpet blev ju sååå snyggt!!!:)
  Är det tidningsdags snart? Är nyfiken och vill ju läsa om lilla dig ju:)
  Stor kram till dig fina Anna!

 3. Hej !

  Vilka härliga arrangemang =) Jag tänkte köpa lite blommor imorrn och greja med under helgen. Får äntligen mitt månbord imorrn så symaskinsbordet ska flytta ut på framsidan och då vill jag fylla det med härliga penséer och bellis kanske =)
  härligt att rösten kom tillbaka !!!

  Kramar

 4. Underbart utsmyckat som alltid. Jag gillar ju den slitna trappstilen, men det är ju ingen höjdare, om man triller ner, hi,hi.
  I helgen ska det grillas och göras i ordning i uterummet.

 5. Hej!

  Man kan inte hinna allt på en gång. Med blommorna blev det ju väldigt fint.
  Väldigt vårigt och fint.

  Tack, vad kul att du gillade loggan. Jag fick göra den, snabbt som ögat efter att ha misslyckat med att göra en ny vårig header med bild. Jag blir så trött. Det ska alltid jävlas. Men jag börjar gilla den mer och mer den där enkla med bara text. Den får vara kvar ett tag till 🙂

  Vad ska du hitta på i helgen?

  Ha en fin fredag! Kramar Maria

Comments are closed.