Knopp och tysta leken;-)

Vårt kära vitrinskåp igen… men nu med knoppar och handtag!

Porslinsknopp från Gysinge Byggnadsvård. Har varit lite turer kring dessa. Vi beställde den mindre varianten först, men tyckte att de blev lite för små med tanke på att hela köket blir ganska så stort. Så vi skickade tillbaka dem och beställde den större varianten istället. Och nu är de på plats!

Själv leker jag ofrivilligt “tysta leken” idag, har nästan tappat rösten helt. Kände mig lite vissen igår, men gick till jobbet som vanligt. Sen gick det utför.. Eftersom jag sitter i 1st line support i en Servicedesk och bla svarar i telefon blev det lite svårt att svara kunderna när jag bara kraxade till slut. Så jag blev förvisad till rummet;)

Tänk snart är det PÅSK!! Visst är det himla mysigt 🙂
Jag har köpt hem vanliga påskägg, men tänkte pimpa dem på lite olika sätt. Med hjälp av tapetklister, servetter, tidningspapper, fina band och knappar skall dottern och jag skapa LJUVLIGA påskägg utav dem 🙂
Har aldrig gjort detta tidigare så det ska bli spännande!

Vad brukar DU göra göra påskpyssel?

Ha en härlig fortsättning på onsdagen! Nu skall jag fixa mat innan det är dax för dotterns dans.

♥ Kramelikram Anna ♥

3 thoughts on “Knopp och tysta leken;-)

 1. Hej !!

  usch och fy, det låt otrevligt med halsen, hoppas du mår bättre snart =)
  Detta med äggen är så kul, det blir tredje året nu som vi påskpysslar och dekorerar ägg som du beskriver.. det ä så kul och blir oftast väldigt fint =) Du kanske har sett äggen på bloggen kanske =)
  Ha de bäst
  Kramar

 2. Herre gud, du ska inte tacka mig! Du är fantastiskt – that’s it! Sååå kul om är med i inredningspanelen from hösten! Tycker du ska se till att få en egen inredningsspalt. Gör som Helena och föreslå det själv 🙂
  Tråkigt att tappa rösten. Jag har haft två sådana omgångar detta året. Och jag som aldrig är tyst annars… Berra tyckte det var lite skönt, ha ha.
  Så himla fin ert kök blir. Och stort! Det där med att välja köksbord är inte lätt. Jag är redan trött på vårt som inte är så gammalt. Matsalsbordet likaså…
  Ha det bäst, fina du. Kramis!!!

 3. Men va tråkigt att vara sjuk, går så mycket elände nu tycker jag. Lilltjejen är hemma med feber..:( så myser mest här!

  Jaaa det fanns en hel del fint på partyt igår, köpte lite nya pasta/salladstallrikar och två cylindervaser.

  Krya på dig
  Kraaam Susanne

Comments are closed.