In use!

När mamma målar vill ju Tyra också måla… En fin påskmålning blev det till slut!

Första handtaget har kommit på plats idag…

…det sitter på diskmaskinsfronten! Spacigt blått ljus i, eller hur;)) Så idag är alla maskiner i köket i bruk! Men jag måste först torka ur kyl och frys innan vi slår igång dem, men det får bli imorgon det.

Även sidorna på murstocken har idag fått sig en omgång vit färg, välbehövligt som synes:)

I stort sett all kökspanel är nu målad tre gånger, phu! Mannen har hållit på med en massa precisionsarbete vid dörrposter med panel så den är nu med grundad.

Idag har vi haft besök av M:s farmor, med sig hade hon en jättegod sjömansgryta som avnjöts här till lunch. Så gulligt och såååå gott!!

Måste också berätta om brevet som kom i fredags, där i stod att en överraskning väntar i slutet på april och det är svärmor som står för den!!! Oj, oj, oj vad jag är nyfiken, VAD kan det vara?!???

Dax att slå sig ner i soffan en stund innan John Blund kommer för att ta mig till drömmarnas land…

Och TACK för att ni kikar in, även om bilderna mest visar ett RENOVERINGSKAOS!! Men det artar sig, vårt mål är att bli någorlunda klara till påsk. Dock kan inte fönsterfoder och liknande komma på plats eftersom vi ska byta fönster senare i vår.
Och TACK igen för alla goa härliga kommentarer, det värmer så ♥

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “In use!

 1. Jag är glad att jag hittade din blogg . Tycker den är så trevlig . Kul att följa renoveringen av ert hus . Jag är så imponerad av att ni gjort så mycket redan .
  Ja jag bor i norra delen av vårt land . I Koskullskulle ( därav namnet Kos på min blogg ), ett litet samhälle som ligger bredvid Gällivare – Malmberget . Åker man 10 mil norrut från oss så är man i Kiruna .Då kanske du vet ungefär var jag bor .
  Ha det bra ♥
  Kram ♥

 2. Tack för tipset om panelen! Ja, det lutar åt stående panel här, tror det blir bra. Kul att följa vad som kommer på plats i ert kök! kram Jenny

 3. Åh va fint det blir!
  Och va kul att få börja använda alla nya, fräscha maskiner!
  Överaskningar är kul, men jag är ju som du jättenyfiken på såna!

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 4. Å va spännande med en överraskning!!:)
  Jag är också imponerad av vad fort det går och jag fullkomligt älskar handtagen, så fina!
  Nu ska jag snart gå och natta!
  Ha en fin kväll vännen!
  Kram på dig

 5. Så spännande med en överraskning 🙂 Vad fint det blir i köket, vi har ägnat oss åt lite mindre projekt vi, förhandstitt på bloggen, och fler bilder kommer förstås. Kram Anna

Comments are closed.