Gemensam nämnare

Hon är sin mors stora stolthet den här tösen!! Lite nya kläder blev det idag till henne 🙂

Idag hände något som höll på att slita mitt hjärta itu.
Idag var hon nämnligen inte med bussen hem… Näää, sa busschauffören hon var inte med idag. Sen var det något barn som trodde att hon hade följt med ett annat barn hem, som jag inte kände igen namnet på!!!!!!!!!
P-A-N-I-K!!!!!!!!!!!!!!
Man hinner tänka rätt mycket på väldigt kort tid i det läget. Det gick inte lagligt till när jag körde till skolan för att se om hon var där. För vi ringde dit och de sa att nej, här är hon inte.
Väl framme var jag så uppskärrad och man håller liksom på att förlora förståndet totalt. Rusar in på fritids och undrar (eller vrålar, jag vet inte…)
“Är Tyra här??????”

Jo, men visst satt hon där lugnt och stilla och lekte…
Då brast det och tårarna kom. Älskade unge!!!
Allt berodde på ett missförstånd med namn som är lika och missförstånd kring tiden, fast jag hade skrivit att hon skulle ta sena bussen…
Nåväl, allt löste sig tack och lov!

Föredraget idag gick bra, men jag var galet nervös.
“Hoppet är det som är gemensamt för mig och Katarina (min läkare). För henne är det hoppet om att göra sina patienter friska som driver henne, för mig har det hela tiden varit hoppet om att bli frisk som drivit mig..”
“Någon måste våga dyka lite djupare än vanligt för att föra utvecklingen vidare. Jag hade hela tiden ett val, men jag valde att våga och det jag har gjort spelar en roll både för mig men även för andra, det är viktigt för mig…”
“Humor har hela tiden varit ett inslag i allt det svåra, när min syster och jag låg där på rummet på Cast B87 på Karolinska kunde vi skratta gott åt att man kunde höja och sänka sängarna… =)”
Efteråt var det så många som kom fram och tackade och sa att det var mycket modigt av mig att dela med mig av mina erfarenheter, både till mig och min syster. Det har varit en mycket emotionellt ansträngade dag, så morgondagens studiedag kunde inte vara lägligare! Nu är vi lediga i dagarna fyra!!
Under ledigheten ska jag plocka iordning och få undan allt bråte, men den stora byggstädningen utförs av RUT:an på måndag och det känns som en lättnad. Ibland får man inse att allt kan man inte göra själv…

Så var rädda om er kära vänner, men våga ta språnget ibland!!
“Gör som havet – VÅGA!”

♥ Stor kram Anna ♥

13 thoughts on “Gemensam nämnare

 1. Oj vilken panik du måste känt innan du visste var dottern fanns . Så hemskt .
  Vad söt hon är på bilderna .
  Grattis till att föreläsningen gick så bra . Förstår att du är trött nu när spänningen släppt och det är gjort .
  Du har delat med dig av något som kan ge andra hopp .
  Kram ♥

 2. Hej söta du!
  Tur att allt löste sig med lilla Tyra! Förstår att du blev orolig!
  Skönt att föredraget gick bra med, och de har rätt, du är otroligt modig Anna!
  Så härligt för er att vara lediga i fyra dagar och slippa flyttstäda:)
  Fint väder får ni ju med, tror jag:) Ibland glömmer jag bort att ni inte bor här utan i en annan del av Sverige:) Nu ska jag kolla på hockey!
  Kram på dig

 3. Vilken söt tjej! Det finns inget värre än oro för sina barn. Vad starkt gjort att hålla en föreläsning! Ha nu några sköna lediga dagar, kram Jenny

 4. Huh vilken mardröm.. Jag vet hur det känns.. Men oftast finns det en naturlig förklaring.. Men man tror ju alltid det värst..
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

 5. Fy! Så hemskt med Tyra. Jag sprang ju och letade efter Milia i en kvart en dag – på dagis! Jag tycker det är hyperläskigt hur lätt det skulle vara att gå in och plocka ett barn både på dagis och Lowes skolgård. Nu får man inte gå och tro att en massa hemskt ska hända. Herre Gud när jag växte upp tänkte väl knappt föräldrarna i de banorna…
  Klart det skulle gå bra för dig idag! Men jag förstår om det var känslomässigt jobbigt.
  Kramis.

 6. Jösses, vilken panik! Så många tankar som hinner fara genom huvudet i en sån situation! Skönt att det löste sig!!

  Härligt att höra att föreläsningen gick så bra! Du är en inspiratör med stora mått!

  Njut av dina lediga dagar nu Anna 🙂

  Kram

 7. Lika söt som sin mor =)
  <3 jag oxå vill skicka dig en torsdagskram!! Ta väl hand om dig och dina nära och kära <3

 8. Å så fin hon blev i de nya kläderna 🙂 söta Tyra!! Fy vilken tur att du hittar henne! Förstår paniken du måste haft då hon inte kom med bussen och allt!! Det händer verkligen saker hos er. Det kommer bli såååå fint! Kram kram

 9. Åhhh vilken liten sötis..lika söt som sina mamma..:)

  Men fyyy så hemskt, förstår din PANIK!!! Tur att allt löste sig till det bästa. Men du va mycket jag har missat här då..kommer bli kanon utvändigt erat fina hus:) Golvet är superfint, tyget likaså!!!

  Härligt att allt gick bra för er:)

  Önskar dig en fin torsdag, imorn kör vi fredagsmyyys igen..;)

  Kraam Susanne

 10. Förstår precis din panik och känsla när hjärtat nästa stannar! Tur att det slutade lyckligt 😉

  Kram

 11. Hej och godmorgon!
  det här var ju ett anorlunda sätt att vakna på….
  Ligger fortfarande i sängen och tårarna skvätter ut ur ögonen….
  Gråter för att du är så stolt över din söta dotter…gråter för att bakgrunden där hon står ärså fin..;) gråter över paniken du kände och ja den vet jag exakt hur den känns….(har också skolsjutsbarn som inte varit med), gråter över din sjukdom, gråter över hur modig du är, gråter för att alla kom fram o tackade….gråter och så plötsligt nu så skrattar jag åt mig själv…..haha..
  Dags att gå upp…ska iväg o fika hos en fin vän nu på förmiddagen..;)
  kram o ha en fin dag!
  katarina

 12. Å fyy vilken panik, jag förstår precis hur du kände. Man hinner tänka så kopiöst många tankar i ett sånt där läge, usch och fy! Och att världen är som den är hjälper liksom inte till i det läget!! Kram på dig, kul att se att ni får så fint hemma!

Comments are closed.