Avskalat!!

Zinkhus från butik Enkla i Karlskrona (hu så kass jag är på att ta bilder i skummet…)

God kväll på Er!!

Hoppas ni haft en skön helg och njutit av vårsolen :))
Här har skalats av till max kan man säga. Inget undgår en omgång i tvättmaskinen nu.  Under renoveringen har även de flesta blommor fått en del stryk och såg inte alls roliga ut… De har åkt ut! Alla gardiner, kuddfodral, överkast, filtar, sofföverdrag – ALLT åker i tvättmaskinen nu. Så i källaren ligger nu bokstavligt talat ett BERG av innerkuddar!!

Har plockat undan allt så att det ska vara så lätt som möjligt för RUT:an att städa här imorgon. Det känns som en frälsning att imorgon komma hem till ett kliniskt rent hem!!
Sen skall jag piffa Piffa PIFFA från rum till rum =)
Det är första gången som jag/vi anlitar någon att städa hemma, fönsterputs har jag anlitat men aldrig städning.

Har du någon gång anlitat någon till att städa hemma hos dig?

Och imorgon kväll ska min syster och jag tydligen bli intervjuade igen;-) Spännande!!

Så här avskalat är det hemma hos oss nu… Inte så mysigt, eller hur;-)
Men till PÅSK då ska här minsann vara mysigt VÄRRE!!!
Imorgon skall jag köpa tyg till gardiner till köket, sen ska jag baxa mig fram till symaskinen i pysselrummet, hi hi.

Önskar Er alla en riktigt bra start på den nya veckan imorgon!!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Avskalat!!

 1. Tänk va skönt när du kommer hem imorgon och allt är städat och fräscht! Vi har haft flyttstädning men vi har aldrig anlitat någon att städa där vi bor så att säga, skulle vara rätt skönt samtidigt som jag nog vill ta hand om det själv (har tom svårt att låta G göra vissa saker:) Å andra sidan så har jag ju inte renoverat ett kök heller och då blir det ju en annan typ av städning:)
  Va kul att köpa nya blommor och piffa sen, det är ju det som är de bästa!
  Hoppas du med får en fin dag imorgon!
  Nu ska jag gå och natta!
  Kram på dig

 2. Guuud så skönt och tvätta allt, att sen komma hem till ett nystädat hus på de..underbart!!!
  Det är du värd nu efter allt slit med renovering..jag vet ju vad jag pratar om..;-)
  Sen är det bara det roligaste kvar till dig sen..piffningen..!!!

  Önskar dig en fin start på nya veckan:-)

  Kram & gonatt
  Susanne

 3. Ååå så härligt!
  Jag minns inte ens när precis hela huset var städat samtidigt senast…
  Härligt att sedan ta rum för rum o piffa o puffa i..;)

  Vi har aldrig anlitat städfirma men maken tjatar om det…men jag vet inte….
  har lite svårt att tänka mig att någon annan ska gå o plocka bland mina saker..
  Jag tror bara man känner så första gången…sen tar det nog över hur skönt det är att det blir gjort.
  Vi har pratat om att i alla fall ta ut en fönsterputsfirma…men nu känns det lite så där…vi ska ju ändå byta alla fönstren i sommar/höst…. Men å andra sidan är det ju ett ag kvar….hmm…..nu blev jag sugen på att åka hem o börja storstäda jag med…ta rum för rum lixom….
  Brukar tröttna när jag kommer till köket…det är inget kul at städa där..det blir ändå aldrig fint. Vi pratade faktiskt om det i helgen…att sen när allt är nytt går det lättare att hålla rent om man verkligen gör det från början.
  För 16 år sedan när vi bodde i lägenhet och sedan i radhus…torkade jag ex skåpluckorna VARJE vecka…..tyckte inte alls det var jobbigt…tänkte nog inte ens på det…bara gjorde…. nu vet jag inte ens när de torkades av senast….huuuu..
  men sen……sen i nya köket…dåååååååå…;)
  Spännande med ny intervju…
  Min dotter praoar just nu på Örebros största tidning. Hon är med en journalist….spännande!!
  Kram o njut ikväll nu!
  Katarina

 4. Så skönt det skulle vara att få städat. Jag har funderat på det ofta men vi har två hundar och måste städa efter dem varje dag. Däremot kommer fönsterputsare hit och putsar ganska ofta.

  Ha en fin kväll. Kram Therese

 5. Hej Anna! Jag har inte heller anlitat någon till städning, men kan helt klart tänka mig det! Jag fick pengar av föräldrarna i present, så jag lurar på att beställa fönsterputsning av en firma. Tänk vad gott att slippa det! 🙂 Ha en bra vecka, kram Jenny

 6. AC

  Vilken underbar idé. Tänk att komma hem och allt är kliniskt rent. Har bara haft städhjälp när vi flyttade Men det verkar inte helt fel.
  Ha en riktigt skön kväll och i morgon kommer du att må som en prinsessa.
  AC

 7. Vad kul det var att träffa dig på flygplatsen! Och vad roligt att det gick bra på ditt föredrag, men det visste vi ju att det skulle göra. 🙂 Kul med ny intervju imorgon! Stor kram!

Comments are closed.