Artikeln…

Förstasidan på tidningen

Första sidan på Bonusdelen

Mittuppslaget

Första sidan… Hoppas det går att läsa (klicka på bilden så den öppnar sig i ett nytt fönster, sen klicka på bilden igen så kommer förstoringsglaset upp och med det kan du zooma, så det går att läsa)

Och andra sidan..

Återigen; Tack alla fina för allt fint ni skriver till mig!! När jag blev kontaktad och tillfrågad om jag ville vara med, kände jag ABSOLUT!! Och mitt syfte med artikeln är: “Se så bra det kan gå!! Tappa inte hoppet, förlora fotfästet för en stund, men tappa aldrig hoppet!”
Min önskan är ju att artikeln kanske inspirerar någon och får den att tro på hoppet igen. Så länge som det finns liv så finns det ju hopp.

Idag är jag ganska trött så jag har inte orkat torka en enda låda faktiskt. Imorgon däremot slutar jag vid lunch och då känner jag att jag är sugen på att torka och köra diskmaskinen för fullt! ALLT skall diskas innan det kommer in i skåpen, sån é jag 😉

Hur är du? Pedant, lite normalt ordentlig eller en slarvmaja?? Ta nu detta med en nypa salt, ska inte göra nån vetenskaplig artikel av det hi hi..;-)

Imorgon blir det att ladda inför föreläsningen för politikerna i Oskarshamn på onsdag, börjar allt bli lite nervös, samtidigt som det är såååå spännande!!

Dax att krypa upp i soffan hos bästa killen!!

♥ Kramelikram Anna ♥

17 thoughts on “Artikeln…

 1. Å vännen, jag kunde inte förstora och läsa! Men jag kan redan mig veta att det är en fin artikel!
  Å svar på frågan…jag är näst intill pedant!Jobbigt ibland…fniss..
  Stor kram Agnetha

 2. Vilka fina bilder på dig/er!
  Fantastiskt vilken grej du/ni gått igenom!
  Härligt att det är dags att plocka in i dom nya fina skåpen!

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 3. Tack för att du delar med dig av artikeln här på bloggen .
  Det måste ha varit en fruktansvärd tid . Ensamstående med ett litet barn dessutom .
  Så mycket du fått gå igenom och kämpat hårt . Jag tycker du verkar vara en positiv kvinna och det har nog hjälpt dig , plus din fina familj såklart .
  Härligt att det gått bra och bra att du vill sprida din positiva energi och ge andra hopp . Fint att du ställer upp på föreläsningar .

  Ja jag är också pedant …… vill ha ordning och reda. Men har fått ändra mycket i min livsstil sen jag blev sjuk . Har fibromyalgi och lever med ständig värk i kroppen och en seg trötthet . Jag är sjukpensionär sen många år .Försöker att inte ha så många “måsten” utan ta dagen som den kommer i stället och hitta guldkornen som finns varje dag .
  Som tur är så har jag en man som är pigg och gör det tyngre hushållsarbetet .
  Men visst är det en skön känsla att få ha fint omkring sig 😉

  Ha det bra ,och lycka till på föreläsningen .
  Kram ♥

 4. Ja du vännen! Vad säger man, är så otroligt glad över att du tog dig igenom allt! Vet du vad du är? Jättemodig och en riktig kämpe!
  Det är bra att få lite perspektiv på saker, som nu när jag känner att det är rätt tungt på jobbet så inspirerar du mig och får mig att som sagt få lite perspektiv på livet, jag har en tuff period på jobbet, medans du hade ett helvete (kan jag tänka mig) i livet, lite skillnad det!
  Tack, du inspirerar genom att vara du!
  Stor kram på dig

 5. Glämde ju svara på din fråga!:)
  Jag har nog lite dubbla personligheter när det gäller att vara pedant, jag är otroligt noggrann när jag ska göra saker, men kan också vara en riktig slarvmaja som ex ställer koppar lite överallt på jobbet;) Hihi fast jag skulle nog hellre kalla det charmigt;);)
  Kram igen

 6. Hej Anna!

  jag skulle eg. sova nu för jag är sååå trött…nej jag är inte piggare än men känner mig lättad i sinnet för att det inte bara var psykiskt…knäppt kanske…
  Vill inte tjata på bloggen hela tiden om hur trött jag är….:)

  Vart var jag…jo jag skulle sova men så var jag ju naturligtvis tvungen att läsa först…..
  var inne här igår o spanade på finaste köket men hann aldrig skriva något…jag och Kajsa är själva hemma hela veckan så vi skulle kura ihop oss i hennes säng o titta på tjejfilm….myyyys…;) I alla fall blir köket som en dröm och jag kan tro att du längtar efter att få allt färdigt i lådor och skåp…

  Artikeln….ojojoj…..jag sitter här med tårarna rinnandes….vilken fantastisk människa du är!! Gått igenom så mycket och ändå inspirerar du andra nåt helt enormt.
  Vilken fin syster du har och jag förstår att sjukdomen förde er ännu närmre varandra. Ni är så fina allihop på bilderna och när jag ser lilla söta Tyra så rinner tårarna ännu mer……Förstår ju att det inte var något alternativ att dö.
  Jag har inte riktigt kunnat släppa det hennes pappa gjorde mot er…jag tycker det är så fruktansvärt…att man kan träffa en annan är väl en sak…men att överge sitt eget barn….det fårstår jag inte alls.
  MEN det fanns ju en mening med det med…eller hur?
  Om inte det hade hänt hade du ju aldrig träffat han med stort H…
  Underbart att ni ska gifta er tycker jag…får lilla prinsessan segla in före er och stjäla hela showen?? kan riktigt se hur fina ni kommer att vara…;)
  jag är så glad att jag hittat dig…;) Mina problem är ingenting jämfört med det du gått igenom men det du sa….att man aldrig kan jämföra sina egna krämpor med någon annans…det sjönk in….;)
  Hur är jag???Hmmm…inom mig bor det en pedant som gärna vill ha ordning och reda i varje vrå, undanplockat och fritt från damm…
  Men sedan vi flyttat till ett gammalt hus där sågspånen bokstavligen trillar ur väggarna har jag fått ändra mig. Jag vill så mycket men hinner ärligt talat sällan stada hela huset samtidigt. Jag saknar den tiden då skåpluckrona blev torkade varje vecka och garderoberna torkades ur varannan månad….men men…det kommer väl tillbaka…tänk när barnen flyttar hemfrån…vad ska man göra av all tid då?? fniss…
  Nu längtar jag så efter vårt nya kök…inbillar mig att det kommer råda en perfekt ordning då…fast lite sanning ligger det ju i det för ett nytt kök är ju faktiskt lättare att hålla rent plus att det är lättare att hålla ordning om man har ordentligt med plats.
  Stor kram till dig min underbara zybervän och lycka till på onsdag!
  Katarina

 7. Jättejättefint reportage! Vilken resa du har varit med på! Tack för att du delar med dig! Underbart att se att livet ler mot dig igen! Bamsekram från Anna

 8. Åhh du..vilken resa du har gjort..helt makalöst vad du har varit med om ! Min mamma fick cancer för något år sedan, men klarade det, så jag vet vad det innebär..hela livet blir upp och ner, många känslor..
  Men jag är såå glad att du nu är frisk..toppen !!
  Och vilket vackert kök du har fått…wow !!
  Kraaam Anette

 9. AC

  Åh vilken gripande historia. Så fina ni är på bilderna.
  Ibland måste man stanna upp och tänka till på vad bra man har det.
  Ta väl hand om er
  Kram
  AC

 10. Såååå fina bilder på er<3
  Jag vet inte vad jag ska säga..du vet ju redan vad jag tycker om dig & din fantastiska styrka..imponerande, du är en fantastisk människa..lyckliga dom som har dig i sin närhet:-)

  Skickar den största kramen till dig
  Susanne

  Jo förresten..jag är nog lite av en pedant..;-)

  Ha en toppendag!!!!!

 11. Jättefint reportage Anna! Glad att du delade med dig av det och att jag fick läsa det. Det är så hoppingivande och fyllt med kärlek! Och vilken fin familj har du, vad lyckliga ni ska vara som har varandra!

  Lycka till på föreläsningen nu, kommer du fixa hur bra som helst!

  Pedant eller slarvmaja? Lite både och faktiskt 😉

  Kram till dig!

 12. Hej Anna !
  Har nu suttit och läst om din svåra sjukdomsresa som som du kämpat dej igenom.
  – Det är en resa som man inte önskar att någon skulle behöva göra.
  Jag förstår att du har förändrats som människa efter dina prövningar och att du värdesätter sånt du inte tänkte på förut. – Det gjorde jag också när jag drabbades av kroniska sjukdomar för 13 år sedan. Att tänka positivt bär en över många tunga trösklar, och du verkar var en sån människa ♥
  Så underbart att du nu lämnat den tunga perioden bakom dej och att livet är fyllt av glädje och lycka igen igen !
  Allt gott till dej och din familj ♥
  Kram Anneli
  – Tack för din värmande kommentar hos mej 🙂

 13. Artikeln blev verkligen hur fin som helst! Så kul att du tackade ja. Och bra, för du ger andra hopp! Kraaaaam.

 14. <3 <3 <3 behöver jag säga mer!! Vilken läsning =)
  Vilken resa vännen!!
  MASSA kramar till dig!!
  DU ÄR BÄST bara så du vet…

 15. Anna vännen vad du gått igenom… Jag var på väg i säng men jag måste bara läsa..
  Du skall ha massor med styrkekramar från mej… Du är nog en otroligt stark person…
  Jag förlorade min mamma när jag var 7 år, men fick en fantastisk mamma i min moster som min pappa gifte om sej med.. Det är nog första gången jag berättar om det på någon blogg..
  Vad underbart du har det med din kärlek och husprojekt på gång…
  Vi hörs…
  Kraam
  Sanne

 16. Pernilla

  Hej Anna!!!
  Äntligen fick jag läsa din rörande och fina artikel,,,sitter här med tårar i ögonen. Du är helt fantastisk och dig lik,,,har ju inte träffat dig sen skoltiden men bilden av dig stämmer in. Alltid ordning, reda och väldigt förberedd.
  Njut nu av den härliga våren som vi fått och lycka till med huset.
  Jag är oxå en pedant men det fungerar inte alltid så bra i ett hem med 3 barn *ler*
  kramar!!!

 17. Pingback: Funderingar… | Ekenäsliv

Comments are closed.