Tjejkväll!!!

Härliga härliga fredag VÄLKOMMEN!!!

Vad hittar ni på en kväll som denna då?
Här blev det lite ändrade planer så tösen är hemma med mig 🙂 Det blir fredagsmyzzzz för hela slanten. Ett glas rött så här på fredan känns helt ok. Behöver återställa balansen efter provtagningen säger vi, ha ha. Godsakerna hjälps vi åt med;-) Ett nytt nummer av Magnolia Ink ska vi oxå bläddra i..
Det är så att man står ut helt enkelt *blink och ett stort LEENDE*

Blinkat och lagt huvudet på sné har jag även gjort då jag förhandlat lite om priset på golvet och kaklet till köket idag, hi hi.

Nu ska jag fortsätta min date med dansprinsessan, chipsen, godiset och vinet 😉

Kramelikram Anna ♥


4 thoughts on “Tjejkväll!!!

  1. Å va mycket gott!
    Fredagsmys är det bästa! G har redan somnat i soffan:) Så då hamnade jag här:)
    Hon är väl för söt din dotter, lik mamman sin:)
    Ha en mysig kväll fina du!
    Stora kramen

Comments are closed.