Snart är det Bye bye…

Förra helgen tog vi en massa FÖRE bilder i köket. Kul att ha och jämföra bit för bit skillnaden sen när det är klart!!!
“Hallen” som ni ser, där ska vi ju öppna upp i väggen efter murstocken så även hallen kommer att bli en del av köket. Vid väggen där det är ett element blir det som ett stort vitrinskåp utav köksskåp. Han é galet duktig på att rita och få till saker som jag kanske förklarar lite “halvluddigt” hur jag skulle önska dem. Och igår skruvade han ihop 24!!!! skåpstommar!!!!!!! Då kvarstår högskåp och alla lådor… Medans jag hade pysselkväll med tjejerna, ja jag har det BRA. Han är så himla duktig min blivande man och jag är sååå imponerad! Nu kommer han att vara ledig i 4 veckor från jobbet för att fixa vårt kök. Med hjälp av tjänstledigt och semester är det möjligt. Vilken kille jag har ♥

Ni ser även en dörröppning, där ska vi senare i sommar kunna gå ut i en glasveranda! Det kommer bli vår “stora” matplats. I köket ska vi under ena fönstret ha en platsbyggd bänk med ett mindre bord och två stolar.

Nu är det verkligen oliiiiiiiiiiiidligt spännande saker på G här i Ekenäsliv och jag är såååå förväntansfull!
Eftersom jag inte får vara i värsta byggdammet drar jag, min syster och våra tjejer imorgon till mor och far. Töserna ska vara där under sportlovet och min syster och jag stannar över natten. På måndag ska vi ha en “egendag” hon & jag, ska bli så mysigt ♥
Så bra man har det!!! Flickorna som får busa med mormor och tokmorfar i veckan, ett nytt kök på gång och allt känns bara så bra!
Nu faller livet på plats… Inga otrevliga överraskningar TACK!!!

Blir det mello ikväll då?? 🙂
Det ska vi nog ha tid med tror jag.

♥ Kramelikram Anna ♥

17 thoughts on “Snart är det Bye bye…

 1. Mia

  Åh så roligt det ska bli att få hänga på och se förvandlingen.
  Vilken karl du har =)
  Här blir det nog också mello ikväll.
  Kramen ♥

 2. Annelie

  Ja han är så duktig!! Å det kommer bli sååå fint! Härligt! Du får hälsa ner till mor och far :). Här hemma målas det i stora sällskapsrummet, det blir så vitt och fint! :). Det gillas!! Ha det toppen vännen! Så hoppas jag vi kan ses snart! Massor kramar till dig!

 3. Åhh vad roligt & spännande att få se förvandlingen! Snart är det även min tur att ta före-bilder av köket:)

  Formarna är köpta på city gross.

  Kram Helena

 4. Vad roligt och vad spännande!! Ser mycket fram emot bilderna på förvandlingen!!!
  Kram och ha en trevlig kväll!!!

 5. Så fint du har i ditt gammaldagsa kök!
  Men förstår ju så klart att ni vill ha nytt frsäscht!
  Det kommer helt säkert bli superfint!
  Jag är så nöjd med mina luckor!

  Himmel så skönt för dig att slippa dammet o eländet som det blir i renoveringen!
  Jodå här blir det oxå mello! =)

  Ha en mysig kväll!

  ♥ Kramar Liza

 6. Hej!
  Tittade in här för första gången och OJ vad spännande med köksrenovering,det här vill man ju inte missa =)
  Här hemma blir det oxå mello för hela slanten.
  Hoppas du får en skön kväll.

  Kram Thess

 7. Vad spännande, att få ett nytt kök. Vilken kille du har, visst är det bra att dom förstår, när man vill ha något, kanske telepati.
  Ha en underbar dag tillsammans med din syster.

 8. Hej !!

  åh va kul, det ska bli spännande o se resultatet, vill oxå att ett nytt kök !
  appropå din fråga så har jag en förträngning i mina gallgångar som efter flera operationen inte går att vidga mer. Så nu har jag börjat på smärtkliniken för att lära mej hantera smärtan !!!

  Här blir det oxå mello, det ä ju så kul, se hur vad Björn Ranelid gör och är 😉

  Kramar

 9. Åh, vilken dröm att “få” ett nytt kök, går också i kökstankar här, men får spara lite kosing först! 🙂 Visst blir det mello nu, ha en skön kväll! kram Jenny

 10. Så kul!!!!
  Att följa köksrenoveringen! Vilken kille du har sen, så duktig!
  Har kollat på melodifestivalen,Tycker rätt låtar gått vidare tidigare:) Idag höll jag på Molly och hon gick ju vidare… sen var det rätt öppet tycker jag, misstänkte nog att Ranelid kunde gå vidare men han var ingen favorit:)
  Nu blir det filmmys med G:)
  Ha det bäst vännen!
  Kram på dig

 11. Ann-Sofie

  Hej! Vad fint ni har det..:) och det kommer säkert bli superfint med det nya köket. Hälsa Lotta så mycket, var så länge sen vi träffades allihopa. Ha en mysig systetdag.! Kram

 12. Spännande att det börjar nu…! Köket är ju liksom det bästa i hela huset, kommer säkert bli kanon 🙂 Spännande att följa…
  Fortsatt mysig helg på er 🙂
  /Kram Erika

 13. Åh vad spännande att följa köksbygget! Och vilken man du har som fixar och grejar så, toppen, toppen!

  Mello blev det här, men alltså den där Ranelid? Jag fattar inget…

  Kram på dig

 14. Hej Anna!

  Åååh så spännande!!! Måste bara följa renoveringen här på bloggen.. så kul med så mycket bilder.. för man glömmer fort hur det såg ut innan man började med allt!

  Ska bli så spännande att se hur det blir sen 🙂

  Vilken duktig man du har!! Så kul när man kan göra så mycket själv 🙂

  ha det gott!
  varm kram Sofia

 15. Men gud så kul med nytt, stort och härligt kök…så avis jag blir som spyr på mitt trånga, slitna, mörka “bunkerkök”. Ska bli sååå kul att se när det är klart så jag kan bli ännu mer avis;) Härligt när livet flyter på bra åt rätt håll!!
  Ha det bäst!
  Kram Emma

 16. Detta gillar jag =)
  Ska bli hur spännande som helst att följa din eller eran resa!
  Jag vill även önska dig en kanon trevlig söndag!!
  Kram i massor!!

Comments are closed.