Skåp för skåp…

 

Idag har hörnskåp och vitrinskåp kommit på plats. I det höga skåpet blir det utdragbara lådor i, överskådligt och bra med förvaring. Förvaring, jag älskar bra förvaring!!!

Framför fönstret kommer ju sedan diskbänken att vara, och under till vänster en STOR diskmaskin, inte en liten bänkdiskmaskin som vi hittintills klarat oss på. Visst är det lätt att vänja sig vid alla bekvämligheter som finns, och jag ser så fram emot alla de bekvämligheter som det nya köket kommer att ge.

Ikväll får det bli tidigt i säng… Tösen har hostat inatt så man håller på att förlora vettet för en stund. Både jag och mannen i huset behöver sömn så vi är nog inte på bästa humöret nån av oss;)
För idag ringde de från skolan, då hade lilla sessan kräkts när hon hade hoppat ur bussen. Antagligen är det ju hostmedicinen hon mådde illa av, det gör jag själv.
Så det var bara att hämta hem henne, men sen var hon ju pigg som en lärka!! Men jag ringde iaf till vårdcentralen och fick en tid på eftermiddagen. Propsade på att de skulle ta näsprov med så det gjorde det. CRP låg under 8 så det var ingen infektion i kroppen, inte lunginflammation som långvarig hosta kan ge. Men nu går det en hosta som orskas av viruset mykoplasma, så det har de testat samt moraxella som är en bakterie som också orsakar hosta. Så nu är det bara att vänta på svar vilket tar ett par dagar.

Sov så gott kära vänner!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

 

6 thoughts on “Skåp för skåp…

 1. Ja men ni är väl för duktiga!!!
  Du ska veta att det är så kul att följa renoveringen dag för dag och jag förstår att ni längtar efter att det ska bli klart:)
  Jobba på så är ni snart där!
  Hoppas hon kryar på sig snart lill tösen.
  Ha det gott vännen!
  Kram Sofi

 2. Hej hej!
  men ååå vad det här är spännande..;) det kommer bli såååå bra!
  vad snyggt taket är!
  Kram kram Katarina

 3. Hej va det går undan!!
  Så kul att det händer en hel massa!

  Åh… jag har aldrig varit till Gårdby, hade tänkt åkt dit i somras med det blev aldrig av!
  MÅSTE alltså åka dit i sommar!!!

  Usch för hosta, hoppas hon kryar på sig!!
  Ha det bra!

  Kramar Liza

 4. Minns bilderna från vårt kök i somras, var så kul att se köket växa fram. Hurra för förvaring säger jag också, spännande att se hur ert kök kommer bli. Kikar in snart igen ! 🙂

 5. Hej !!!

  oj va det går framåt fort.. !! =) usch o fyy, dom bakterierna ä inte o leka med, tråkigt,..hoppas att hon inte har dom!!!

  skickar massa krya på er kramar 😀

Comments are closed.