Pysselfredag!!!!!!!!!!!

Jag vill tacka dig för den här tiden. Även om du inte riktigt uppfyller mina förväntningar alla gånger så har du gjort ett gott arbete, trots ålderstecken. Så här på sluttampen vill jag unna dig ett riktigt långkok. Du får jobba på “til the bitter end”. Så du gamla spis, på söndag åker du ner i källaren ett litet tag, innan du får ta plats bland de andra spisarna i spishimlen.
Jag vill med kvällens tomatsoppa och fusksurdegsbröd tacka dig för den här tiden, då du varit oss så trogen, trots att du hela tiden varit medveten om att din tid var räknad…

Just nu puttrar denna tomatsoppa på spisen. Receptet kommer från Bara en kaka till, i samma inlägg finner ni även länkar till de ugnsrostade tomaterna man har i soppan samt fusksurdegsbrödet.
Till fika blir det kladdkaka med hallon och lättvispad grädde…

I kväll stundar pysselkväll här i Ekenäs!!! Alla tjejerna på jobbet har gått samman i en “pysselklubb”. Det är inte alltid alla kan komma, men det är god uppslutning. Vi äter, fikar och sippar vin. Snackar strunt och PYSSLAR!! Visst är det så att man märker av den trenden överhuvudtaget i samhället nu??
Man vill liksom back to the roots, laga ordentlig mat, pyssla och vara kreativ och njuta av livet. Här i vår “Bullerby-look-alike” gillar vi det livet, för livet här på landet det får mig att må sååååå bra!!!

I fönstret i trappen lyser en liten pärlhyacint upp tillvaron. Inne har vi vårkänslor och trotsar slasket som råder där ute idag!! :))

Och i snickarrummet kan man tro att IKEA-lagret flyttat in;-) Här är det som ska bli vårt nya kök!!!!!!

“Många lådor blir dé…

Nu önskar jag Er en helt underbar fredag!
Vad händer hemma hos er denna fredagskväll?

♥ Kramelikram Anna

 

7 thoughts on “Pysselfredag!!!!!!!!!!!

 1. Annelie

  Så fint och mysigt det ser ut i fönstret. Och maten lät jättegott! Här hemma gör vi pizza. Fast fuskar lite då det blev pizzakit. Men gott ska det bli :). Nessie har åkt till Stockholm och det känns redan tomt :(. Ha en toppen kväll! Kram Annelie

 2. Hej vännen!
  Först och främst vill jag säga: ÅÅÅ vilka fina glas! Jag är ju också rätt såld på Greengate så att säga;)
  Va mysigt med en pysselkväll, vi brukar ha en i december, men borde kanske inför det lite oftare…:) På tisdag ska jag och min bästa vän i alla fall ha en sy kväll:)
  Nu ska jag blogga lite, sen blir det mys med god mat och G förstås;) Vi brukar kolla på The Voice:)
  Ha en super duper kväll!
  Kram på dig!

 3. Såå sött i ditt fönster!
  Låter mysigt med en tjej-pyssel-kväll!!
  Oj så många lådor, minns när vi skruvade ihop vårt, vi hade många lådor vi med men slapp ju stommarna som vi sparade då det satt ett ikea-kök här innan!

  Ha en trevlig kväll!

  Kramar Liza

 4. Hej !

  Va mysigt det låter med en pysselkväll ! Jag har oxå varit på IKEA idag, köpt tyg som tänkte sy en hissgardin av, det får helgens projekt =)

  Kramar

 5. Hej, vad härligt det låter med en pysselkväll och lite vin.

  Köket kommer bli super, när det blir klart.
  Jag gör faktiskt ingenting i kväll, för två barn utav tre är på vift. Jag njuter av tystnaden, hi,hi.

 6. Oj! Det är några som har en hel del skruvande framför sig… Men så kul med nyt kök!
  Mysigt med pysselkväll. Du borde hålla i sådana och inspirera andra, som typ mig som har noll fantasi när det gäller inredning.
  Ha en skön helg. Kramis.

 7. Mia

  Va gullig du är ♥♥
  Ser ut som vi kanske fått tag i en ektorp på blocket… så kanske vi får plats ikväll ändå hihi
  Kramen ♥

Comments are closed.