När frun i huset inte är hemma…

… SÅ händer det grejer vill jag LOVA!!! Det gör det förvisso när hon är hemma med, men HALLÅ!!!
Som ni vet befinner jag mig just nu hos min mor och far med min syster och våra flickor. Här har vi det bra, servade med mat och fika och har det allmänt gott och avkopplande. Annat är det för mannen i huset där hemma. Han jobbar i sitt anletes svett tillsammans med två karlakarlar till;-) Det är svärfar och svärmors man som är där och hjälper till och river. Jaha, en hel vägg har åkt ner!!! Ja, annat än imponerad kan man ju bara inte bli. För nog är det allt ganska manligt med att riva kök och simsalabim riva ner en hel vägg!!!

Imponerande är också min lilla mor och far!!! Min pappa är såååå duktig på att snickra och har gjort ett underbart vackert litet skåp här hemma. (Och eftersom jag vet att min lilla papps läser det här lägger ju både söstra mi och jag huvudena på sned och tindrar med ögonen och önskar önskar oss varsitt *blink*) Och min lilla mamma inreder och gör såååå fint här hemma. Tyvärr kan jag inte ladda över bilderna som jag tagit för jag glömde sladden…
MEN istället har ni det att se fram emot imorgon!!! 🙂

Nu ska jag sippa lite vin och hålla resten av familjen sällskap och njuta av söndagsmiddag!!

Nu börjar verkligen köksresan hörrni!!!
Är det bara jag eller är ni också GALET nyfikna och spända på resultatet?!?;-)

♥ Värsta största kramen till Er alla!!! ♥
/Anna

PS: Tror ni att kategorin Kök kommer att slå i taket sen;-) Ds.

9 thoughts on “När frun i huset inte är hemma…

 1. Jag är jättetaggad på att se resultatet! Vilka duktiga karlar du omger dig med! Själv har jag köpt en köksrelaterad pryl i helgen – en mugg från Green Gates nya kollektion! Tänkte att den skulle piffa upp mina dagar på jobbet. 🙂 Kram!

 2. Mia

  Spännande!!!! Fy fasiken va roligt att se när det händer grejer =)
  Önskar dig en underbar kväll.
  Kramen ♥

 3. Så spännande!
  Du vet ju att jag är så förväntansfull och ser fram emot att följa förvandlingen!! Så kul!:)
  Ska bli kul att se bilder från dina föräldrar med:)
  Nu ska jag mysa ner mig i soffan hos G.
  Ha en toppen kväll och se till att bli riktigt ompysslad nu:)
  Kram på dig

 4. Å vad roligt att det händer grejer, vet själv hur kul det är! Lampan du frågade efter har jag köpt på Ljusexperten, visst är den lite mysig? Kram och ha en mysig kväll, kram Anna

 5. Jasså så du menar att du behöver resa bort lite oftare haha. Gött när det händer grejer 🙂

  Kram Josefin

Comments are closed.