Köksö!!!!

Ja, ni ser!!! Ett kök, det är ett kök som växer fram här i Ekenäsliv.
Detta är alltså vår blivande köksö. Här ska induktionshällen placeras och bakom hörnet till vänster om köksön kommer ugn och mikro att finnas. Superdiggar den extra djupa bänkskivan, de 10 cm extra gör sååååå himla mycket!
Nu börjar det verkligen klia i fingrarna på mig!!! Som jag längtar efter att stå här och laga mat. På fredagarna ska jag sippa på ett glas vin och röra runt i nån gryta eller panna. Snart är det verklighet =)

Så målet mannen hade satt upp för veckan är mer än uppnått. Det gamla är utrivet, elen är dragen, golvet är isolerat och golvspån på plats. Taket är klart, väggen är murad och bonus är att köksön kommit på plats!
Idag har far varit hans kompanjon i bygget och jag tror att ni alla förstår hur TACKSAMMA vi är för all den hjälp som vi får. Det är ovärderligt!
Nu stannar min paps här hela veckan och hjälper till i bygget. Lilla mor åkte hem idag, så vi saknar dig mor lilla.
Men vi har haft en tjejdag idag, mor, svärmor, min syster och jag. Bilen tog oss till Gårdby på Öland, närmare bestämt Gårdby Café och Lanthandel – en riktig idyll!

Nu ska jag äntligen kolla runt och se vad ni har haft för er, min tid har varit lite begränsad på sistone… Men jag tänker på Er alla och är så nyfiken på vad ni har hittat på:)

Har VÅREN kommit till DIG med??

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Köksö!!!!

  1. Åhh såå spännande! Jag har alltid velat ha en köksö =)
    Jag vill önska dig en kanon trevlig måndag oxå!!
    KRAM i massor

Comments are closed.