Hur man gör strykningen ännu roligare :)

Bild hämtad från Julias Vita Drömmar

Alltså, det här med att tvätta, stryka och mangla är något visst. Jag älskar känslan av nytvättat!!! Att krypa ner i en renbäddad säng i manglade lakan är ju bara så skönt!
Dessutom tycker jag verkligen om att stryka! Det är så avkopplande och jag kan stå där vid strykbrädet och drömma lite. Extra skönt är det nu när man har en RIKTIG tvättstuga och slipper hänga tvätt precis överallt i hemmet 🙂
Dock har jag stört mig på mitt extraordinärt fula strykbordsöverdrag, som visserligen införskaffades i höstas men det håller verkligen inte måttet. Det har blivit ja, FULT helt enkelt! 😉 Sen är jag inte en så himla marimekkomönstrad-kind-of-girl. Jättefint hos andra, men inte min kopp thé!
Så härom kvällen satt jag och inspirerades av Nyblom & Kolléns fanatstiska kollektioner. Randigt, det är min grej det!!!
Dock kan man som privatperson inte beställa direkt hos dem, men då letade jag rätt på det! Följer bloggen Julias Vita Drömmar som är så härlig! Hon har en webbutik och minsann, där fanns det! Så nu går jag här och väntar på mitt nya fina strykbordsöverdrag, som ju definitivt kommer höja rolighetsgraden ett par snäpp till där nere i tvättstugan 🙂

Och här händer det grejer gott folk!!! Det är sååå spännande nu och all förväntan inför det nya köket. Nu börjar man faktiskt inse att vi SKA få ett nytt kök, jabadabadoooooo!!!
Igår körde mannen hem takpanel och panelskivor till väggarna. Mitt mission nästa vecka blir att hitta DEN perfekta kulören till väggpanelen. Vill ha vitt, fast brutet åt det gråa hållet. Alltså svagt svagt ljussgrått. Tror det kommer bli toppen med den vitinfärgade takpanelen och det ljusa vitinfärgade Ekgolvet Cotton från Kährs.

Knopp har jag hittat, de skall också beställas, det blir de här till överskåpen, fast med förnicklad skruv.

Bilden kommer från Gysinge Byggnadsvård

Till underskåp och lådor skall det vara skålhandtag, har bara inte nosat rätt på de rätta än;-)

Idag har jag lite blomsterarrangemangsprojekt och annat diverse ♥ hjärtligt ♥ pyssel för mig;-)
Vad ska ni hitta på den här underbara lördagen?

Skönt att vara utvilad efter tre dagars intensiv kurs. Igå var jag så där trött att man inte ens orkar lyfta sig ur soffan och bara gå och lägga sig istället;-) Men idag skiner solen och jag är såååå inspirerad!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Hur man gör strykningen ännu roligare :)

 1. Hej fina Anna!
  Va kul, jag har också kollat på ett sånt där strykbräde överdrag från Nyblom o Kollén;) Har bara inte kommit till skott och köpt det än… Jag är så glad för din skull, ert kök kommer bli så fint, knopparna var så söta!
  Idag har jag varit ute och sprungit (kors i taket) nu blir det en sen lunch och sen ska vi åka o handla till kvällen, då kommer våra vänner och kolla på melodifestivalen!
  Ha en toppendag!
  Kram på dig vännen!

 2. Annelie

  Du är för söt du!! :). Ni kommer få så fint! Ha nu en toppen kväll. Underbara du! Kramar i massor

 3. Halloj!
  Strykning är nog ett av det allra värsta hushållsarbetet jag vet… städar nog till och med hellre toaletterna bara jag slipper stryka (då kan du ju tänka dig hur våra kläder ser ut här hemma, hihi)! =)
  Fick en fråga från dig för några dagar sedan angående mina notblad, det notblad som blommorna är invirade kom tillsammans med adventsamaryllisen från blomsterbutiken… och det kan man ju inte kasta, eller hur?! 😉 De gamla små notbladen har jag ärvt från min farfars far som spelade i musikkåren, men de är styva kort så det går inte att slå in något med dem. Såg senast på Erikshjälpen att de hade en hel trave med gamla notböcker, en del så gamla som från 1920 för 10 kr! Dum var jag som inte köpte men antar att det är sådant de får in med jämna mellanrum. Har ni någon likande loppis så kika där, ofta i små undangömda lådor… där kan man hitta mycket fint!
  Lycka till i din skattletarjakt! =)

  kram kram

 4. Anna, jag önskade att jag kunde få lite av din strykglädje. Är något som står långt ner på min måste lista bara för att jag tycker det är såå trist! =)
  Trevlig kväll!
  Kram

 5. Roligt att du kikade in!:)

  Jo vi bygger ut & det är så spännande att se utvecklingen & man längtar så efter nästa steg hela tiden;)

  Tror bestämt att våra små sessor gick på samma dagis när de var små..min minsta heter Lova & är född -05;)

  Kram Helena

 6. Jag vet inte om jag någonsin kommer tycka att stryka är roligt, därför har jag inte så mycket kläder som behöver det.
  Men överdraget och strykbrädan skulle kunna få stå framme på grund av dess skönhet.
  Hoppas du får roligare nu.
  Kul att ni är på gång med köket, en underbar söt knopp. Längtar efter bilder.

  Kramar.

Comments are closed.