Det kom ett mail…

Kan nog inte i ord beskriva hur varmt det känns i mitt hjärta just nu.
Idag fick jag ett mail som gjorde mig så glad och så himla rörd.
Stort TACK till fina Emmy som skickat in en utmärkelse om mig.
Jag lovar att berätta mer om detta senare.
Fortsättning följer alltså… *blink*

Skulle även hämta ut min medicin idag och tjejen undrade varför jag ätit en slags antibiotika så länge. Jag förklarade att jag var transplantationspatient, varpå hon undrade vad jag transplanterat. Jag har fått ny benmärg, sa jag. Oj, oj – sa hon då. Idag är en sån där dag då jag bara känner att “shit, vad stort det är egentligen!” Jag hyllar min syster var dag som gjort detta för mig.

Jag är glad och jag är tacksam för att jag LEVER och att jag mår såååå mycket bättre idag än för bara ett år sedan.
Jag är också så GLAD och TACKSAM för alla som läser min blogg, skriver fina råd och kommentarer.

Mycket ödmjuk är jag!

♥ Värsta största kramen till Er alla ♥

8 thoughts on “Det kom ett mail…

 1. Som ny läsare till din blogg, så måste jag också säga oj oj, vad du gått igenom och så härligt att du mår bättre:)
  Tycker det är så kul att stöta på en bloggkollega på så nära håll, jag bor också söder om Kalmar närmare bestämt i Tvärskog, om du vet vart det ligger.
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Emma

 2. Fina goa Anna! Så kul med en utmärkelse, det ser jag fram emot att få veta mer om sen:) Värd det bästa är du i alla fall!

  Hade jag en extra kropp så skulle du få den med glädje;) Nu är det ju så att våra kroppar lever sitt eget lilla liv ibland, min vill också strula till det för mig titt som tätt. Men det är ju Jag, så det får jag leva med;) Kämpa på säger jag bara! Tänk på att din kropp har gett dig det finaste du har, din fina dotter:) Tänk också på att du och din kropp snart ska gifta sig:) Hoppas det känns lite bättre idag söta du!

  En stor varm styrkekram skickar jag till dig!

 3. Det är ju helt FANTASTISKT att du lever och mår så bra efter att ha genomgått en sådan prestation och sjukdom. Stor eloge till din syster. Klart man gör allt för en familjemedlem och någon man älskar så. Jag kan förstå om du är lite extra tacksam över livet och kanske inte gnäller för minsta lilla. Min pappa föll från 8 meters höjd i jobbet för några år sedan. Det är ett under att han lever för hur han såg ut. Jag är så evigt tacksam att han hade änglavakt den dagen och resan igenom till tillfrisknandet för jag hade inte velat vara utan min pappa. Så vi ska lära oss att uppskatta varje dag. Det försöker jag verkligen även om jag ibland gnäller också hehe.

  KRAM Josefin

 4. Ojoj säger även jag…!!
  Vilken resa du gått igenom, o vilken tur att du kunde få benmärg av din syster!
  Skönt att du mår bättre!

  Ha en fin dag!

  Kramar Liza

 5. Mia

  Oj jösses… jag läste om och om igen och kände bara: herregud kvinna! Vad har du gått igenom. Vilken kämpe! Och vilken underbar syster!
  Stora kramar till dig ♥ Och jag tackar tillbaka, blir alltid så glad av dina fina ord hos mig ♥
  Kram Mia ♥

 6. Du ska inte tacka mig. Det är din historia och din kamp! Jag minns (och skäms fortfarande) när du peppade mig när jag hade en vanlig influensa förra året och tyckte allt var skit. Influensa… Du och ditt stora hjärta! Bara roligt om fler ser vilken underbart härlig människa du är. Stor kram fina du.

Comments are closed.