Bestemor!!!

Det hängde den påse på dörren idag…

…i påsen fanns det en jättsöt ask med hembakat i!

Det var bästa svärmor som hade varit här och lämnat det till oss! Mums så gott ♥ TACK söta! ♥

Det smakade bra kan jag meddela=)
Idag har jag varit på kurs igen. Dag två av tre. Det innebär en HEL dag till imorgon.
Killen som håller kursen är knivskarp som tusan. Svar på allt. Orden far likt en kulspruta ur munnen på honom. Hade killen fått betalt per ord vore han fasen snart miljonär. Kanske jobbar de på ackord?? Ju fler ord, desto bättre betalt?
Inte vet jag, men inte fastnar de alla i min hjärna iaf. Jag kommer på mig själv att jag sitter och tittar på honom och helt plötsligt poppar det upp en massa konstiga bilder. Och jag kan nästa inte hålla mig för skratt! Killen är på fest nämnligen, i mitt huvud alltså;-),  och han kan nog ta mig tusan prata kull precis vem som helst, ja t.o.m min vän Ulrika slår han, fast hon också kan trycka in ganska många ord per minut;-) Men det är ju liksom hon, fina Ulrika, hon vore inte hon om hon inte inbäddade oss alla i ord av alla de slag.

Dessutom är jag TRÖTT, som i GALET trött. Ni vet, man sitter och koncentrerar sig så in i bomben, stirrar riktigt på kursledaren ibland. Men det hjälper inte, jag kan nästa rycka till för jag inte riktigt orkar hålla ögonen öppna.
På en kvart rabblade han säkert 15 förkortningar på saker som jag iiiiinte var riktigt säker på vad han menade. UDP, WEP, SSID, WAP2, 803.1, 802.11 and so on… Nja, det är inte riktigt det användaran behöver hjälp med när de ringer Servicedesk.
Nu är det inte så att jag inte är TACKSAM för att jag får lov att gå på kurs – det är jag!! Det är bara det att vissa delar känns som lite överkurs ibland, iaf för mig. Jag är BRA på så HIMLA massa andra saker.
Jag kommer nog med största sannolikhet stupa i säng typ tidigt imorgon kväll!

Ett Hallelujamoment denna veckan är att GOLV och KAKEL är beställt. Det blev det här som jag berättat om. Vi har beställt det på Hagbloms Färghandel här i stan. Mycket bra service har vi fått där!
Nu är det inte långt kvar. V.8 börjar min man to bee att riva ut det gamla!!! Nästa torsdag kommer busslastn från IKEA med köket, Jabadabadoooooo 🙂

Till sist vill jag bara TACKA så mycket för era fina och värmande kommentarer på föregående inlägg! Ibland kommer det såna där perioder då det liksom lite svämmar över och man blir så varse om allt som hänt och att jag är HÄR nu.
Nästa vecka kommer att bli sååååå spännande!

♥ Kramelikram på Er! ♥
/Anna

8 thoughts on “Bestemor!!!

 1. Hej vännen!
  Ja, du verkar ha intensiva dagar:)
  Men va spännande saker som är på gång, jag har sagt det förut och jag säger det igen: Å va kul det ska bli att följa köksrenoveringen! Din förväntan och längtan smittar av sig och det är så härligt:) Känns nästan som att det är Jag som skulle få ett nytt kök, hihi;) Unnar dig allt gott!

  Tack för dina tips och fina ord inne hos mig:)
  Stora kramen till dig!

 2. Annelie

  Kunde inte låta bli att småskratta och le när du beskrev vår söta vän Ulrica :). Ha det super! Kram söta du

 3. Förstår att det kommer över dig ibland, måste vara en lite konstig känsla!
  Men som sagt, vilken tur att allt gått bra!!
  Så roligt med köksrenoveringen, blir spännande att följa med på den! =)
  Vilken gullig svärmor du har!!
  Tyvärr har jag inte min i livet… =/

  Kramar Liza

 4. Åh vad drygt att ha suttit på kurs i flera dagar. Då förstår jag att du ser fram emot helgen.

  Det är Svantes gudmor som virkat den. Jag har önskat mig en sån sen jag såg en annan pläd hon virkat. Så jag har tjatat och tjatat att hennes kära gudbarn skulle hemskt gärna vilja ha en sådan filt.
  Så ingen blev gladare än jag när jag öppnade paketet och såg vad som låg där i.
  För Moa (gudmor) är filten inte lika härlig. Hon kalla den “filt-j*vel” efter att ha virkat och virkat. Och tänkt..”nu är det bara 129 st rutor kvar, bara 128 rutor kvar”…. Hehe!

  Hoppas du och dina får en fin helg! Kramis Maria

 5. Vilken fin ask du fick bakverken i. Gulligt av svärmor.

  Det är alltid roligt med överraskningar efter en hel arbetsvecka.
  Hoppas du lärt dig massor på kursen, som du får användning av.

  Ha en underbar lördag.

Comments are closed.