Vår inne – vinter ute!!!

Inne försöker jag skapa en känsla av vår, för våren är ju så underbart ljuvlig!
Fast ute råder onekligen VINTER, det är vitt, kallt och riktigt vackert!

Idag var vi haft våra vänner med barn på besök. Vi börjar bli många, vilket ju är riktigt mysigt. Det började med en skara på tre ensamma mammor, nu är vi 3 par och tillsammans har vi 6 barn! Tänk vad livet kan ge en till slut ♥

Igår hade jag två tjejer från studietiden här, egentligen skulle det kommit tre, men en blev sjuk i maginfluensa – hujedamig!! Vi åt, drack vin och pratade.

Lilla skruttan kom iväg på teater igår, Karlsson på Taket, med Markollio som Karlsson 🙂 Imorse var hon pigg och hon hade sagt till farmor “Nu funkar min hjärna igen!”
Men så ikväll säger hon, “mamma jag har ont i halsen”… Jo då, det förstår jag att hon har!!! Alldeles svullen och prickig på mandlarna. Halsfluss befarar jag… Vi har varit med förr så att säga. Akilleshäll för oss båda två – hua!
Så imorgon blir det VAB och ett samtal till Vårdcentralen.

Nu har min man to bee gjort varma mackor, så nu blir det soffmys.
Vad har ni haft för er i helgen då?
Sköt om Er!!

Kramelikram ♥

8 thoughts on “Vår inne – vinter ute!!!

 1. Mia

  Nä fy sjutton, halsfluss… usch. Dottern här hemma börjar bli pigg hon iallafall. Full i hyss som vanligt haha.
  Aahhh visst är våren underbar, allt som knoppar sig, droppande tak, och snön smälter bort… och heeela sommaren framför sig… oj va poetisk jag blev då haha. Men man kan inte bli annat när man tänker på våren och sen tittar ut haha
  Trevlig kväll till dig o dina.
  Kram Mia

 2. Hej min vän!
  Vilken härlig dag ni verkar haft! Här i Örebro har solen strålat men tyvärr har jag tillbringat mesta tiden inne:( Dagen har ändå varit toppen, med mammabesök och lite shopping(såklart):)
  Halsfluss låter ju inge vidare, vi får hoppas att hon kryar på sig snabbt!
  Ta hand om dig!
  Stora kramen från mig!

 3. Hihi ja vilket stök det blir av att flytta!! Men oj så roligt det kan vara med! 🙂

  Vilken underbar helg du verkar haft! Tråkigt bara med halsproblem för dottern.. vet själv hur det känns då jag hade en “problem hals” i mina tonår.. inte kul :/

  Önskar dig en härlig start på den nya veckan!!
  varm kram Sofia

 4. Halloj!
  Synd att det inte fanns några provdockor. Jag tänkte köpa ytterligare två i lördags, en var till mina döttrar, men då var de slut även här. Antar att de hade en strykande åtgång! Vi får hålla tummarna för att de återkommer.
  Hoppas lilltjejen kryar på sig, inte roligt med halsfluss. =(

  Kram kram

 5. Å nej, halsfluss! Så jobbigt, det som gör så ont! Hoppas lilltjejen får medicin snart så hon piggar på sig fort! Och att ni får en mysig dag därhemma ändå. Kramis!

 6. Men åhh stackars liten..:( Hoppas verkligen det reder upp sig för henne fort!!!!

  Sååå fint med alla vårlökar, love it!!!
  Verkar ha varit en myshelg:)

  Må så gott & krya på lilltjejen
  Kram Susanne

Comments are closed.