Råd råd råd…

emottages gärna när det kommer till val av panel/pärlspont i köket!
Visst är det så att pärlspont borde vara det naturliga valet på väggarna i vårt kök??
Eller ska man ha något smalare panel, typ 7 cm sådär?? Tror jag har sett det någonstans… Men när jag tittar i böcker och på bloggar är det nog pärlspont som dominerar ändå.

Vad tycker NI???

♥ Och en STOR KRAM vill jag ge Er!! ♥
Tack för all fin respons om vårt blivande kök! Det är så otroligt roligt att höra att ni gillar det och tror att det kommer bli bra 🙂
Hjärtat sydde jag till i fredags till svärmor. Lite klippetiklipp och några stjälkstygn och så sicksackade jag ihop det med ett band i. Enkelt men sött ♥

Idag när vi kom hem var det så skönt och vackert vitt ute så dottern och jag promenderade ner till åkern med varm choklad och skridskor. För att ha åkt typ två gånger i sitt liv är hon otroligt duktig min lilla snäcka!
Riktigt skönt och mysigt var det. Och jag glömde totalt bort det kaos jag hade skapat på morgonen när vi letade efter hennes hjälm… Hrm, så nu har jag något att bita i de närmsta dagarna. För jag rev nämnligen ut alla lådor som stod i  “vinden” under snedtaket i hennes rum. Oups!!!
Jag menar, HUR mycket saker kan man ha?????
Eftersom vi inte fler barn kan få så kan man väl donera en del? Saker som hon växt ifrån och så…
Hur gör alla andra med alla dessa leksaker??

Söt som socker är hon iaf, mammas lilla sessa♥

Sov så gott
&
♥ Kramelikram ♥

 

 

 

 

8 thoughts on “Råd råd råd…

 1. Annelie

  Å va mysigt! Om det fortsätter kan vi inte ta en dag med skriskor åkning då? Kramiz

  • Men självklart kan vi det hjärtat!!! Nu är det riktigt mysigt med snön tycker jag=)
   Kram ses imorgon;-)

 2. Mia

  Vi har Brandens panelskiva i köket. Fruktansvärt lätt att jobba med OCH snygg 🙂
  Natti natt kramen Mia

 3. Hej!

  Tack åh tack för din kommentar inne hos mig efter mitt besök hos dig.
  Roligt att du gillade min blogg.

  Åh, vad fint ni kommer få det med råspont i köket. Det var min dröm när vi byggde vårt hus men sambon total vägrade. Fjällstuga tycker han att det känns. Hm? Man undrar ju vad det är för fel på han 😉 Det är ju sååå fint!

  Jag lägger till dig på min blogglista så jag kan se när du lägger ut något nytt! 🙂

  Ha en fin dag! Hoppas vi hörs snart igen! Kram Maria

 4. Hej där!
  Tack för din fina kommentar inne hos mig! Ni kommer få ett jättefint kök, låter fint med pärlspont men har ingen erfarenhet av andra varianter. Ser fram emot att se fler bilder så småningom!

  Kram kram!

 5. Tack för hjälpen med kranen, den ska vi ta en närmare titt på om vi slår till på nytt boende i framtiden! Känner igen det där med mycket leksaker, herregud var gör man av allt? Försökte sälja lite på loppis i höstas men det gav knappt några pengar kontra mycket nedlagd tid så om jag vore du skulle jag försöka skänka bort till organisationer eller bekanta! Kramis!

  • Hi hi, nä det har jag tänkt på. Men all “plastelände” går vidare till plasthimlen;-)
   Jag har faktiskt tänkt på at skänka till barnavdelningn på sjukhuset, det är dottern också med på då vet hon att hon gör en god gärning=)
   Kram

Comments are closed.