Phu!!!

Hej go´ vänner!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oj, oj, oj vad vi har snickrat med bloggen idag… Min käre sambo har fixat och donat och jag likaså. Nu är jag ju inte nån trollkonstnär när det kommer till det där med att bygga ihop en bild till en banner, men för ett tag får det duga… Man har lite att lära så att säga;-)

SÅ: Vad TYCKER ni nu då???????

Annars har vi haft en snickare från en byggfirma här idag som tittat på vad det är som skall göras för deras del när det kommer till glasverandan och fasaden.
Snart ska vi ju gå in i Fas 2 och 3 i vår renovering. Köket står på tur så imorgon ska vi till IKEA och gå igenom detaljer! Vitvaror har vi valt från Siemens.
Glasverandan har kopplig direkt till köket och ska bli vår matplats! Ibland får jag nypa mig själv för att fatta att det är sanning att vi gör det här! Det är verkligen en dröm som vi förverkligar tillsammans♥
Saker i livet som jag bara kunde drömma om när jag för lite mer än 4 år sedan låg på B87 (Cast = Centrum för Allogen Stammcellstransplantation) och fick nya stamceller av min syster. Vi låg där i varsin säng och roade oss som mest med att höja och sänka huvudänden på sängen – vad vi skrattade!! Ja, man får ju liksom roa sig med det man kan i sådana lägen;-)

Så när livet faller på plats och själen får ro, ja då känns det gott i hjärtat ♥

Evighetsblommorna har vi pysslat ihop av servetter, perfekt när man glömt köpa!
Komplettera med några hembakta kakor i lite cellofan och du har en perfekt “gå-bort-present”!
♥ Kram på Er! ♥
Suttit lite och sucktat efter en sån häääär idag;-) Smyckesförvaring från Lisbeth Dahl,
I L♥VE IT!!!
 

 

 

 

 

 

 

Bild hämtad från nätet, nämnligen här.

5 thoughts on “Phu!!!

 1. Så fint du fått det här på bloggen!
  Å så kul med renoveringen, glasveranda låter ju hur bra som helst:)
  Ha en trevlig kväll Anna!
  Kram på dig

 2. Åh så tjusigt du har fått det på bloggen!

  Och tack snälla för kommentaren hos mig, jag gissar att vi har hållt på att fixa & trixa lika mycket. hihi. Det är verkligen klurigt.. och tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Jag är verkligen suuperdålig på detta.

  Men finfint har du fått.. det kan jag konstatera iaf 😉
  Ha det fint!

  Kram Amanda

 3. Ina

  Åhhhh vilken känsla!!!!
  Nu väntar jag bara på ett ” nybyggt lagerhus” på tomten med alla fina egna importprylar du kommer att sälja!:))))
  Ekenäsboden
  Ring så öppnar vi enl ök!!:)))))

 4. Underbart att läsa om er renovering och att glasverandor och annat är en dröm som blir sann 🙂 Jag hittade hit in idag och blev glad när jag läste. Jag och min man renoverar en gammal gård och det har varit sjukt slitigt på olika sätt. Därför är det så kul att läsa om någon som också tycker att det är en livsdröm (när många andra säkert skakar på huvudet ;), och kul också att se ett resultat. Härligt! kram till dig!

Comments are closed.