Just det ja!!! ;-)

Jag har ju faktiskt glömt?!?? att visa den nya lampskärmen som jag var och hämtade förra veckan. Den kommer från Watt & Veke och jag har köpt den i vår mysiga butik Topiary inne i Kalmar. Tänk vad underbart det är att komma till en butik och mötas av stora famnen♥ Behöver nog inte säga att min syster och jag stormtrivs i den butiken va;-)

Idag har vi varit hemma dottern och jag. Ringt Vårdcentralen som tyckte vi skulle avvakta. Som jag förstår det kan det vara en virusiell variant och då behandlar man ju inte. Lilla sessan har ingen feber, men är tjock i halsen. Vi blir hemma imorgon med så vi ser hur det utvecklar sig. Håller hellre henne hemma en dag för mycket än att släppa iväg henne och så blir hon sjuk igen.
Men vi har haft det mysigt. Plockat och fixat lite och så har vi varit nere i pysselrummet – en del syprojekt betas av;-) Bildbevis kommer när allt är klart. Det är till källaren som jag syr draperier och gardiner.
Parallellt håller jag även på med en liten överraskning till nån * blink*

Nu blev ni nyfikna va?? 😉

För själv är jag ju en gaaaaaalet nyfiken själ.

Även min läkare har ringt idg och tyckte att jag ska ta lite prover så jag slipper oroa mig. Har haft ont i ryggen till och från de två senaste veckorna och då kan jag bli lite orolig.
Egentligen vet jag ju att det inte är något, men bättre att vara på säkra sidan. Är ju inte så svårt att ta ett litet stick i armen liksom, värre saker finns ju…

Mannen to bee har bytt låskista och handtag i toadörren. Den har gått i baklås ett par gånger och då kan man ju bli rätt nervös. En gång låste lilla sessan in sig och gissa vem som var hysterisk, hon eller hennes mamma på utsidan???
Ehhhh, japp det var jag som ringde mannen och var nära att bryta ihop medans hon var lugn på insidan. Men vi lyckdes få upp dörren efter en liten stund, phu!!
Vi kommer i alla fall byta ut alla handtag till det här:

Finns på Jula. Gillar ni??

Hoppas ni fått en bra start på veckan!!
♥ Take care ♥

Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Just det ja!!! ;-)

 1. Hej vännen! Vilken mysig dag ni haft, du och Tyra!:) Klart jag också blir nyfiken på vad du hittat på:) Ska berätta vad jag köpt, men han är så nyfiken så jag vet inte om jag vågar… Och nu har han precis gissat rätt (utan att veta om det såklart). Har köpt biljetter till en konsert med Takida:) Ska försöka hålla det hemligt!:)
  Nu blir det sängen för mig! Natti natti!
  Kram Sofi

 2. Annelie

  Fint handtag :). Önskar jag hade haft lite energi att pyssla lite. Mys på ni :). Kramiz

 3. Mia

  Åh så fin lampa!
  Hoppas hon är bättre din dotter. Här är det verkligen full fart igen hihi.
  Kram Mia

 4. Det låter som ni har haft en riktig mysdag tillsammans..:)

  Åhh så spännande, nu blir jag ju nyfiken ju..;)haha!!!

  Handtaget är såå fint, och lampskärmen också!

  Ha de gott
  Kram Susanne

Comments are closed.