Recycling is the thing!!!

Att få den äran att få ta tillvara på så mycket fint från någon man hållit så kär och som tagit en stor plats i hjärtat känns väldigt fint.
Från min sambos mormors har vi fått så mycket vackra saker. Jag gör mitt bästa för att förvalta och ta tillvara på sakerna så gott jag kan.
Ett stort mått av TACKSAMHET och ÖDMJUKHET inför dessa sakers värde tar jag hand om dem och använder dem i skapandet av vårt gemensamma liv –
där finns vi tre – Marcus – jag – och lilla Tyra, det är vi som bildar familjen Ekenäsliv!!

Jag delar med mig av stort och smått, både när det gäller vårt hus och liv.
Idag tar jag plats i pysselrummet för att göra något, förhoppningsvis vackert, av detta vackra bröllopslakan! Resultatet hoppas jag kunna visa upp imorgon!
Då Tyra och jag är långlediga har vi varit en sväng inne i stan idag. Först ett besök på sjukhustandvården (när 5 årskollen är avklarad, d.v.s nästa år i oktober, kan de tänka sig att släppa taget om mig). Men allt såg fint ut!!
Alla kontroller sker än under remissbevakning och mina läkares vakande ögon 🙂 Därefer blev det ett besök till Lattjoland för lite bus med tjejligan!! Kul för barnen att busa av sig lite.
Men nu ikväll var Tyra såååå trött att hon somnade strax efter kl 18… Lilla stumpan sussar sött i sin säng nu ♥
 
Ha en fin kväll!
Kram Anna

2 thoughts on “Recycling is the thing!!!

 1. Jag älskar att använda gamla saker! Jag använder jättemycket lakan, dukar, linneservetter, serviser och glas från min mormor. Gamla grejer är mycket roligare än nya, de har ju en historia att berätta! För att inte tala om alla mormors coola klänningar (som min bröllopsklänning till exempel 🙂 och krokodilhandväskor! 🙂 Kram på dig!

 2. Så fint Anna!
  Vi brukar få mycket gammalt och fint av svärmor, tyvärr så är jag mer förtjust i det än G;)
  Du undra vad vi skulle göra på Nyår, vi har bjudit hem kompisar till oss, middag och mys blir det;) Jag ska ha en cremevit tunika i spets:)
  Vad ska ni göra? Har du hittat Nyårs blåsan än?
  Ha en bra dag!
  Kram kram

Comments are closed.