Om att få MYCKET gjort :-)

En extra dag ledigt gör verkligen sååå himla mycket. Men jag ska säga att när min söte sambo kom hem i fredags såg den än ut som ett bombnedslag här, och även om han inte sa det så undrade han nog lite vad jag hade sysslat med hela dagen när det såg ut som det gjorde, ha ha ha.

Jag är nämnligen av den arten att jag kan ställa till med VÄRLDENS oreda typ ÖVERALLT innan jag bringar ordning och reda på det mesta. Jag ogillar verkligen när jag gör så där, men ibland måste jag bara helt enkelt. Hur som helst, när klockan slog elva var jag klar och det var städat och i ordning och vi satte oss ner i soffan en stund.
Men, nu har vi börjat uppe på övervåningen, så nu har ett litet kaos letat sig hit igen 😉 Och bättre sent än aldrig eller hur? För idag har vi fått upp en stjärna i vårt sovrum!! Och gardinstänger OCH gardiner, Yes!! Bildbevis kommer imorgon för i övrigt är det lite kaotiskt där.

Men förutseende som jag är, i synnerhet när det kommer till inredning, så har jag nu börjat fundera på vad vi ska ha för fönsterlampor i sovrummet när stjärnan ska ned.

Den första jag kom att tänka på var en hos Sofias Hus, och då tänkte jag två stycken eftersom vi har ett dubbelt fönster.
Vad tror ni om denna?

 

Tick tack tick tack, klockar rusar verkligen iväg när man har roligt, men nu är det nannatime, MEN det är så skönt att vi fått sååååå MYCKET gjort den här helgen och dessutom firat jul och hälsat på tomten!!!
Men, mer om det blir det imorgon 😉

Kram på Er!