När man känner sig som världens lyckligaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Jag är verkligen världens lyckligaste för min Marcus FRIADE till mig igår!!!
Vi firade som bekant 3 årsdag igår.
Vi hade besämmt att vi skulle äta lite gott och öppna den där flaskan Amarone som vi
fick av en underbar vän då vi flyttade hit.
“Den ska ni ha till ett speciellt tillfälle”, sa hon.
Och vad kan bli mer speciellt än vid ett FRIERI!!!
Han kom hem med ett paket från H&M, jag hade ju önskat mig en vit plyschdress därifrån i julklapp,
men i paketet låg inte bara en mjukisdress där låg även en ask.
En ask med ringar i!
“Är detta vad jag tror det är?” säger jag.
“Ja, vill du gifta dig med mig?” säger min BLIVANDE MAN då.
Gissa vad svaret blev;-)
Jaaaaaaaaa, och så kom tårarna.
Det är en dröm som går i uppfyllelse, jag ska bli hans FRU och han ska bli min MAN!!

För störst av allt är KÄRLEKEN – den övervinner ALLT!
Puss & Kram
från en överlycklig numera fästmö till sin Marcus

8 thoughts on “När man känner sig som världens lyckligaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Men åååååååååååå vad härligt Anna!!! Vad glad jag blir för er skull! Stort GRATTIS till er och alla mina varmaste lyckönskningar till er båda inför er gemensamma framtid!!!!! Ni kommer bli så lyckliga tillsammans! Stora och varma kramar från mig till dig!

 2. Å Anna! Gud va kul!!! Stort Grattis till er! Förstår att du är världens lyckligaste just nu!:)
  Kram Sofi

  • Tack hörrni!!! Ja, man går runt i ett lyckorus just nu:-):-):-) Känns helt enkelt alldeles alldeles underbart!!!!
   Kram Anna

 3. Sisela

  Meen Anna, såå underbart romantiskt. Jag får rysningar när jag läser detta inlägget. Såå glad för eran skull, det är du värd Anna efter allt. Varmaste lyckönskningar till er med er kärlek och erat fina hem, kramar!!

  • Tack!!! Ja, det är galet romantiskt och jag är såååååå lycklig=) Precis vad jag låg och drömde om där uppe på 18 du Sisela, man ska ladrig sluta drömma och hoppas för till slut så hittar man sin prins och livet ordnar upp sig. Tänk nu kan jag ha srumpor på igen med;-) Kramar!!!!!

 4. Pingback: Taklagsfest!!!

 5. Blev det ett frieri också??!! GRATTIS! Åh, så roligt. Då blir det en massa planerande framöver 🙂 Kram.

Comments are closed.