Lyxfredag!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vackert välkomnande hjärta innanför dörren till Restaurangen Gröna Stugan


 

 

 

 

 

 

 

 

Tyra och farmor Neta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyra och moster Ina, alltså Marcus moster;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredagslunch på Gröna Stugan: Fläskfilé med bakad potatis, skysås och bearneisesås – mums!

Idag har Tyra och jag haft en riktig lyxfredag!! Tya har varit med mig på jobbet idag, vilket kanske inte var det allra roligaste och lättaste;-)
Men när jag slutatde vid lunch åkte vi ner på stan för att äta just lunch med Neta och Ina. Så mysigt och LYXIGT att gå och äta lunch på Gröna Stugan, som enligt mig är Kalmars bästa restaurang.
Mys på hög nivå!
Efter det gick vi en liten sväng på stan, hittade några fina julgranskulor till julgranen, stövlar till Tyra och en present till min darling. Vi har 3 årsdag på måndag och det är ju allltid mysigt att skämma bort varandra lite 🙂

Sen åkte vi hem till min kompis Annelie och bara forsatte och ha det gott!! Tacos och tjejkväll 🙂 Hennes sambo jobbade kväll och min satt på tåget från Malmö där han varit på Windows 7 Deployment kurs.
Men nu är ordningen återställd och båda männen är hemma hos sina kvinnor;-)

Så STORT TACK för en supermysig fredag!
Kramar Anna

Vad har ni hat för mysigt för er en regning fredag som denna?