Jullov, jullov hela dan!!!

Hallelulja, Hallelulja – sååå vackert sjöng barnen på skolavslutningen idag!
Nu börjar allt lite julkänslor infinna sig. Efter skolavslutningen idag åkte tösen och jag in till stan, då jag hade de sista ärendena att uträtta.

Min söta syster förbarmade sig även över mig (så klart hon gjorde det så gärna, men för mig värt mycket) och Tyra fick vara där medans jag jagade runt på stan som en tok!
Vid fyra var jag totalt slut och äntligen klar, phu!! Då var jag även mycket glad över att inte ha haft en något grining minitonåring (ni känner väl till att 6-åringar kallas så;-))
med mig på stan hela dan. Nä hon hade det betydligt roligare med sina kusiner 🙂

Men nu står det än en hel del kvar på listan som ska betas av, så om jag ska få nån sömn i natt får jag fortsätta på den nu;-)
Hur går det för er alla? Är ni klara med alla julbestyr?
Kanske har nu turen att ni inte flyttade för si så där tre månader sedan och gett er in i en total renoveringsdimma sedan dess?!?? Lucky you 😉
Skämt åsido, jag ska bara försöka sålla och se vad som är absolut nödvändigt och vad kan man INTE fira jul utan?? Men det är ju så svårt.. *blink*

Julgrupperna pysslade jag till fröknarna i skolan, de har två i en klass om 11, lyx det!
Så numera är det jullov och imorgon är det INGEN klocka som gör att man MÅSTE stiga upp – YES!!!!!!!!!!!

Ha en fin fortsättning på torsdagskvällen!
Kram på Er!

2 thoughts on “Jullov, jullov hela dan!!!

 1. Ja, imorgon blir det sista städningen här o en Jansson ska fixas sedan ska jag bara slå mig ner o njuta!(förhopppningsvis:)

  God Jul-kram Jenny

 2. Hej Anna!
  Jag hoppas verkligen att jag kan kommentera nu, det gick inte alls för sig igår:(
  Hoppas du har det bra så här dan före dan? Själv så har haft en ljuvlig sovmorgon, städat och käkat lunch ute med mitt hjärta. Nu blir det uppesittarkväll.
  Vill önska dig en riktigt God Jul!
  Stora kramen från Sofi

Comments are closed.