Tror jag börjar bli lite mossig…

Idag har jag varit ute på långpromenad med svärmor längs stigen “Stigåtsidan” här i Ekenässkogarna. På vägen plockade vi mossa, som jag sedan band en mosskrans av, inspirerad av Sofi. Nu tycker jag att hennes blev bra mycket finare än min dock… Men det ser ju väldigt trevligt ut med kransen på grinden iaf. Till vårt hem ljuva hem.
Kanske börjar jag bli mossig inte vet jag, kanske är det är nog snarare nån förkylning på gång för jag känner mig ganska matt i hela kroppen just nu.

Annars har vi mest tillbringat vår tid i källaren idag. Marcus har skurat med klinkersrens och målat igen där fog skvätt upp. Jag har ägnat mig åt den oerhört spännande uppgiften att rensa upp bland alla verktyg, TORKAT av alla och SORTERAT upp dem i kategorier. Japp, där kom det igen. Sortera och organisera 😉

Nu blir det en stunds soffmys innan kuddgos😉
Kram Anna

2 thoughts on “Tror jag börjar bli lite mossig…

 1. Hej Anna!
  Kransen blev jättefin! Och eran tvättstuga får mig att bli sugen på att ta tag i vår! Så fint ni fått det!
  Sov gott!
  Kram Sofi

  • Tack!!
   Jo, den blir rätt bra faktiskt. Känns kanon att slippa ha tvätt i vardagsrummet jämt som vi fick ha när vi bodde i lägenhet!
   Ha en fin fredag!
   Kram Anna

Comments are closed.