Sneakpeak…

Här kommer en liten sneakpeak från källaren!! Gardinerna jag sydde igår har kommit på plats, och det är faktiskt otroligt vad såna små saker kan göra. Nu har vi även lite insynsskydd i duschrummet, så våra grannar slipper se in 😉
Handfatet och skåpet kom på plats igår kväll när jag var hos mor och far, det blev URBRA tcker jag! Han kan den där Mackan alltså;-)
Även alla handtagen i tvättstugan sitter där de ska, så nu är det lite lättare att öppna skåpen!
Ikväll har jag städat ur alla skåp och börjat organisera sakerna där.  Det är väl ingen hemlighet vid det här laget att jag har en väldig läggning för ORDNING 🙂

Nu tror jag allt att kudden kallar!!
Ses imorgon, sista arbetsdagen denna veckan fös oss. Vi har tagit ledigt för att fixa och trixa här hemma.
Sov gott,
Anna

Ps: Tyckte det var så fint på kyrkogården igår så jag delar med mig av stunden till er.. Kram Ds

 

3 thoughts on “Sneakpeak…

 1. sylvia allgoth

  Käa Ni!
  Jag älskar att läsa om Ert Ekenäsliv, alla bilder man kan tita på. Förstår inte att Ni över huvud taget har tid att skriva om allt som händer. Ni har en stor beundrare i farmor Syllan. Tycker att Tyra är fantastisk, som funnit sig i “lantliv”, skola och allt nytt.Håller tummarna för en “GOD FORTSÄTTNING”, kram Syllan.

 2. Hej kära Ni!
  Jag läser allt som Ni skriver om Ert liv i Ekenäs, beundrar Er verkligen,Men hur fasiken hinner Ni med att skriva om allt intressant på bloggen? Jag är övertygad om att allt blir som Ni har tänkt Er till slut.Bilderna gillar jag skarpt. Tyra är toppen, som finner sig till rätta med att leva “lantliv” och gå i skolan, där hennes gamla “plastfarfarsmor” Är det rätt så? Har gått i sin barndom.
  JÄTTEKRAMAR till ER ALLA TRE!!!/Syllan.

  • Tack söta du!!
   Till sånt man tycker är kul finner man tid till. Jag skriver en stund i soffan på kvällen när de flesta andra tittar på tv. Och det tar inte speciellt lång stund:-)
   Kul att du gillar bloggen!!
   Sköt om dig så hörs och ses vi snart!
   Ps. Tack för senast oxå!!
   KRAMAR!!

Comments are closed.