Pysselverkstad

Ikväll var jag riktigt pysselsugen efter att jag tittat på Äntligen Hemma!! Jag menar, såg ni???, vem skulle inte vilja ha en sådan studio??? Wow liksom, tycker jag!
Så jag skuttade ner i min källare och plockade fram färg och pensel för att måla konsollerna min käre far gjort till mig. För att få en shabby chic känsla på dem målade jag valda delar på dem med grå färg. Eftersom man bara kan köpa en 1/2 liter färg som minsta storlek tog jag helt sonika lite svart hobbyfärg och blandade med vit, simsalabim, det blir ju grått!! 🙂
Nu får de torka tills imorgon då jag ska måla dem vita. Sen ska de torka igen och sen skall de sandpappras för att få fram den lite slitna känslan.
Blir det bra tror NI??

I söndags sprang jag även in en snabb sväng på Tiger (TGR) och köpte lite pärlor och ståltråd, jag menar 20 kr för alltsammans är ju helt otroligt!
Så det blev ett hjärta som även ska få ett fint band med en rosett på sig, sen tänkte jag eventuellt ha dem som julgranspynt.
Vad tror ni om det då??? 😉

Nu är det nannatime!!
Natti natti kram,
Anna

One thought on “Pysselverkstad

  1. Konstnärsoljefärger går att handla i pyttetuber. Jag har gjort en specialblandning som jag kör på det som ska se lite använt och småskitigt ut. Späd ut med massor av terpentin så att färgen bara anas.

Comments are closed.