Om att SOVA gott!

 

Sänggavel från Lexington, inköpt på SOVA i Kalmar

  Lakan från Lexington, inköpt på SOVA och sängkappa från Mille Notti.

 Den efterlängtade sänggavlen


Överkast från Lexington också det inköpt på SOVA i Kalmar.

Jajamensan, nu är den på plats vår nya sänggavel från Lexington. Det blev så OTROLIGT bra och gjorde sån ENORM skillnad för hela sovrummet.
Nu återstår en massa annat piff med kuddar på sängen, gardiner etc. Tänk, gardinstängerna har FORTFARANDE inte kommit!! Snacka om lååååång leverenstid, 10 december är leverensbeskedet…  Den som väntar på något.. – väntar ALLTID för länge;-)

Nu ska jag definiivt krypa ner under täcket i den rena lakanen och SOVA riktigt gott!!
Natti natti!
Kram Anna

Ps: Finns det någon som har något bra julklappstips till en sambo av det manliga könet, min är sjuuuukt svår att hitta på till, nån mer som har samma problem?? Tacksam för ALLA förslag 🙂 Ds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Om att SOVA gott!

  1. Nämen Å så fint det blev! Förstår att du är supernöjd Anna!

    Angående julklappstips så har jag exakt samma problem! Gustav är jättesvår att köpa till, allt han vill ha köper han ju själv:( Men har varit inne på http://www.samdodds.se/ där de har fotbollskläder och atteraljer men även kläder från bla Fred Perry och Scotch and Soda. Köpte en jättesnygg Piké därifrån;) Annars vet jag inte, får nog bli nåt presentkort och kanske en bok. Det “värsta” är att Gustav fyller år några dagar efter julafton med…;)
    Ha det gott och Tack för Gotlandstipsen! Ser verkligen fram emot att åka dit:)
    Kram Sofi

    • Har samma dilemma, min sambo fyller år den 4 januari, så det är så man sliter sitt hår för att komma på bra saker att köpa;-) Sen fyller även dottern år den 10 januari, men hon är ju lite lättare att komma på till då:-)

Comments are closed.