När man får mindre trevliga besked…

Man tror att man förser sig med hängslen och livrem för att vara på den säkra sidan. Men så visar det sig att det inte räcker, fy fasen vad orättvist det känns då. En besiktning hade gjorts av Anticimex som säljaren gjort, den fick vi ta del av. MEN för att vara på den säkra sidan och för att anlita någon på VÅRT uppdrag anlitade vi OBM-gruppen för att göra en besiktning också.

BÅDA dessa MISSADE att se att det i svallet var RUTTET!! Domen kom när “Byggdoktorn” från Conservator var här idag. Han tyckte inte att de andra hade gjort sitt jobb ordentligt. Trist, trist, trist är vad det är. Så nu skall all sågspån samlas upp i säckar och det måste till en luftspalt och svall skall oxå bytas. Med andra ord blir det både dyrare och tar längre tid än vi tänkt oss.

Men det var inte nog med detta. När jag sedan skulle hämta bilen som varit inne för 9000-milaservice hade de upptäckt att de som gjort förra servicen hade satt i felaktiga delar. Antagligen är den servicen inte gjord på en auktoriserad BMW-verkstad  och utav någon som inte har sån koll. De har mao gjort FEL!! Så nu ska vi även ta tag i detta och hoppas att den verkstaden står för kostnaden att rätta till det de gjort fel. Stor suck!!

Så man kan säga såsom så att den här dagen blev inte riktigt vad man tänkt sig.

Så nu ska jag krypa under täcket och dra det högt över huvudet. Bilderna som det bjuds på idag är inte de muntraste.

MEN om man ska försöka vända det negativa så får vi ju till slut ett RIKTIGT bra tak. Så.

Natti,
Anna

4 thoughts on “När man får mindre trevliga besked…

 1. Usch, vad tråkigt! Sååå typiskt när man tycker att man gjort allt, jag menar av två oberoende besiktningsmän så borde väl någon upptäckt detta “lilla” fel!?! Kan man inte gå på dem, de kanske har någon försäkring som täcker sådana här felbesiktningar så ni kan få ersättning..?

  Hoppas i alla fall att ni får en mysig första advent trots allt..!

  Kram

  • Visst är det, man blir liksom liiiite matt! Vi skall absolut ta kontakt med dem och vårt försäkringsbolag för att höra vad man kan göra. Byggdoktorn som var hoss oss igår, från Conservator, skulle även skriva en rapport till dem och säga att de inte gjort sitt jobb ordentligt.
   MEN, en glad nyhet igår var att vi kunde hämta sänggavlen redan på fredag 🙂 Lite ljus i mörkret;-)
   PLUS att din sambo satte lite griller i huvudet på oss, vi tänker lite på köket, det kanske inte är en så dum idé det där med väggen. Vi får se, just nu måste vi ju ändå fokusera på det här..
   Ha en riktigt mysig 1:a advent ni med!
   Kram

 2. Å va tråkigt Anna! Inga roliga besked, men ni får kämpa på!
  Hoppas ni får en mysig helg och första advent ändå!
  Kram Sofi

 3. Trist att det inte går att lita på besiktningsmännen. Man hade ju hoppats att de hittat de fel som det fanns. Man betalar ju ändå en massa pengar till dem föratt de ska komma ut.

Comments are closed.