Kan man tjuvstarta???

Alltså seriöst, kan man snart få börja adventspynta lite?!?? Eller är det helt crazy?? Man får ju liksom inte tända de där adventsstjärnorna innan det är dax, eller hur?
Men man är ju bara huuuuuur sugen som helst på att fixa och pynta nu! Dessutom råder det ju en del julinspiration på andra bloggar som jag följer. Jul, jul, jul!!
Annars har jag kännt mig lite halvsugen på att pynta och fixa, men nu när vi har hus känns det så mycket roligare.

Igår inhandlades en ny adventsljusstake som vi ska ha i köket. Vem det är som har veto här hemma när det gäller pynt och inredning? Ja, inte är det min sambo iaf;-) Men hey, han låter mig hållas så länge han får fixa och trixa med sina verktyg i källaren.

Igår undrade Sofi på sin blog vad hennes läsare önskar sig i julklapp och jag kan konstatera att min önskelista alltmer börjar likna min mors;-) Ett vackert vitt sidennattlinne, god parfym – gärna då Flowerbomb från Viktor och Rolf, fin mjukisdress – mycket gärna en från Bondelid eller Odd Molly, en ny lååång morgonrock, lite fler dessert/champagneglas från Ittala Essence, en mandolin, mer till Green Gate servisen, absolut och gärna en sänggavel från Lexington!!! och sen är jag nog nöjd. Ja, ja, inte har jag särskilt stora pretentioner, eller??? 😉 Eller jo, det har jag. Men jag menar man kan ju drömma eller hur?!?
Men helst av allt önskar jag mig och ALLA andra en SKÖN, AVKOPPLANDE och ROGIVANDE jul!! Att alla får må bra och vara GLADA!!

Vad har DU för drömmar?

 

Nu ska jag julknarka lite på olika siter;-)
Kram Anna

One thought on “Kan man tjuvstarta???

 1. Hej Anna!
  Klart man får börja smyga in lite (oskyldigt) pynt innan första advent, nån liten gran etc:)
  Det var ingen dålig önskelista du hade, men det är som du säger – man måste få drömma lite!
  Jag önskar mig nya sängkläder, smycken, möbler och mycket mer, har också en ganska lång önskelista, som hela tiden fylls på:)
  Ha en jätte mysig kväll!
  Kram Sofi

Comments are closed.