Innan var det källarmannen, nu har jag killen på taket;-)

Ja, jag vet ju var jag har honom iaf kan man säga;-) Idag kom alltså takläggarna och monterade upp alla byggställningar. Nästan hälften av alla takpannor är bortplockade och hivade i containern. Sen ska takutsprånget förlängas, papp, läkt och hela baletten bytas ut – så om ett par veckor har vi ett nytt fint tak! Det börjar arta sig! Sen blir det lite paus ute, för att börja planera för kök, tralalalala!!

MEN innan dess skall vi fira jul och ha det lite lugnt och skönt!
Apropå lugnt så kan jag inte sitta här på ändalykten längre, nu skall det städas.

Och apropå igen så blev det ingen TV-bänk idag. I en hast åkte jag bort till MIO i massa snabba knyck för att kolla in TV-bänken Ella. Den var mycket fin, meeeeeen inte lika fin som Elise som jag hittade där då… Hrrrrm, japp apropå pretantioner så är mina ganska höga när det kommer till saker, möbler och inredning. Och Elise knep definitivt första platsen i jakten på den finaste TV-bänken.
Meeeen, men tanke på att vi just beställt den UNDERBARA sänggavlen Seaside från Lexington på bästa SOVA butiken så blir det till att avvakta och spara lite till;-)

Låt mig presentera Seaside:

Bilden är lånad från Styleroom

Och det här är Elise, håll med om att den är sjukt fin;-)

Nähä, både  Siemens och Vileda kallar, dax att göra en insats;-)
Kram Anna

Ps: Imorgon ska vi på Kick-off med jobbet, och mormor och morfar kommer – gissa om det är en liten tjej som e lycklig här just nu;-) Ds.

 

One thought on “Innan var det källarmannen, nu har jag killen på taket;-)

  1. Sänggaveln är fantastisk! Likaså tv-bänken Elise! Jag har inte sätt den tidigare men den var helt bedårande! Undrar om vi kanske behöver en ny tv-bänk?;);)
    Ha en fin kväll Anna!
    Kram Sofi

Comments are closed.