Det blev ett stick!

…i min arm, idag! Aj. Inte just då, men nu. Hu, så kymig jag känner mig, ska alldeles snart hoppa i säng för jag känner mig värkbruten och frusen. Anledningen är den att jag har tagit influensasprutan idag. Eftersom jag fortfarande är lite infektionskänslig och då tillhör riskgrupp vill läkarna att jag tar sprutan. Och duktig flicka som jag är lyder jag och gör som jag blivit tillsagd:-)

Men, som lite plåster på såren kom igår en leverens från underbara butiken Syster Lycklig. Ett tillskott i familjen Green Gate här hemma. Skålen Wendy gör sig nu hemmastadd bland de andra kompisarna från Green Gate som vi har. Love it!!

Ikväll har vi gjort en to-do-list, med sånt där plock ni vet, sisådär 57 saker… Bara att börja beta av mao.
Men inte idag, för nu måste jag sussa och köra huvudet i kudden!

Natti natti önskar en vääääääldigt trött Anna

Wendy, Green Gate från Syster Lycklig

 

2 thoughts on “Det blev ett stick!

 1. Deras porslin, ja servetter och texiler också, är underbara. Skålen är ljuvlig.
  Hoppas armen snart känns bättre. Kram.

  • Visst är den:-) Det känns bättre i armen, men vad lustigt man kan må av en spruta.. Men men jag får hoppas den håller influensan borta från mig =)
   Hoppas allt är bra med dig!
   Kram

Comments are closed.