Dassigt värre…

Inte på bara en del utav bilderna då, utan även med mig 🙁
Hujedamig vad jag OGILLAR att vara så här hängig. Rosslig i halsen, hes som bara den och allmänt seg, blä! Man orkar ju inte direkt med en massa fix då precis.
Men INNAN detta elände slog till så fixades det ju en del då.

Det känns RIKTIGT skönt att kunna presentera TRE klara delprojekt här i huset! Duschrum klart, så när som på en spegel då. Den jag tidigare hade lämnat in visade sig bli för liten, så den får placeras i hallen istället. Tvättstugan är klar och likaså torkrummet! HELA den eländiga högen med verktyg i källaren är PUTS borta, dessutom är alla verktygen numer avtorkade.  Det tog sin lilla tid vill jag lova!!!

OCH vem om inte min lille far har fixat DE PERFEKTA KONSOLLERNA till vårt vardagsrum:-) De har nu grundats vita, sen ska jag måla i rosorna och kanterna med lite grått, sen måla över med vitt och sen slipa lite lätt med sandpapper för den där perfekta slitna känslan!!

Dessutom har det röjts i trädgården en del i helgen, här gäller inte “det som göms i snö..” det finns liksom här ändå;-) Men nu lite mindre av den varan då det ska forslas till tippen.

Nu har middagen levererats till Ekenäs, men återkommer med ett inlägg lite senare;-)

Kram Anna

One thought on “Dassigt värre…

  1. hej Anna!
    Det är så kul att följa era projekt ska du veta! Ni får så fint! Krya på dig nu!
    Kram Sofi

Comments are closed.