Vi passar inte ihop helt enkelt!!!

Fastän du är vit och lite shabby gillar jag faktiskt inte dig. Och du må vara shabby men chic är allt annat mot vad du är.
Du är gammal och skruttig och har snart tjänat ut din tid. Jag gillar lantligt, men inte gammalt skräp!! Så förlåt mig du gamla AEG, vi passar bara inte ihop! Jag tänker leta efter någon annan. Bara så att du vet och är beredd så håller jag på att göra slut med dig!
För du förstår jag TYCKER OM att baka och laga mat, men du gör det så himla svårt för mig. Men tro inte att du ska få ta den glädjen ifrån mig! ICKE!!!! Jag tänker stå ut med dig tills dess att vi har hittat en ny, modern, fin som uppfyller våra krav. OCH det är inte bara du GAMLA SPIS som kommer att få ge dig härifrån, du kommer att få sällskap av en gräsligt ful KNALLBLÅ kyl och frys som är ALLDELES för litet och dessutom FROSTAR igen!!

Så nu vet ni, ni TVÅ ynka gamla vitvaror som huserar i vårt kök idag att ni blir inte kvar. Sorry, men jag har faktiskt liiiiiite högre pretantioner än så! Det är dax att inse att det börjar bli dax att dra sig tillbaka snart. Jag hoppas bara mina kollegor godkänner fredagsfikat imorgon ändå, trots en del förbannelser i köket idag;-)

/Anna

2 thoughts on “Vi passar inte ihop helt enkelt!!!

 1. Ja,bara ut med de gamla vitvarorna. Men visst kan det kännas lite konstigt om de fungerar bra, fast man vill byta ut dem mot några i sin egen stil. Kylen och frysen låter annars coola, hi hi… Passar säkert i ert lantliga hem 😉 Kul att läsa om hur det går för er.
  Kram kram.

  • Nog för att de funkar, men det är nätt och jämnt känns det som 😉 Och eftersom jag gillar att pyssla i köket vill man ju ha riktigt bra maskiner att jobba med, annars känns det liksom inte lika kul 😉
   Ska ta en bild på kyl och frys och lägga ut så du får se den “ljuvligt” blå färgen, hi hi.
   H< en skön helg!
   Kram

Comments are closed.