Välkommen välsignade helg!!!

Imorgon är det FREDAG, oh YES!!!!
De två flickorna i den här familjen är ganska morgontrötta så på morgonen är vi like mismatch in hell😉
Fast egentligen rör det sig nog om att vi är på tok för lika, lika trötta båda två på morgonkvisten så det är inte konstigt att det kör ihop sig. Men snart är det lördag och sovmorgon och den är så VÄLKOMMEN!!

Idag blev skorstenen klar, nu ska bara kronan brinna klart och så skall ställningarna bort. Sen om ett par veckor kommer GeKå-Bygg och lägger om taket.

Jag fixar lite med ramen som ska bli spegel, kanske kan jag fixa spegelglas imorgon 🙂

Eventuellt blir det även ett besök till IKEA för inköp av skåp till badrummet, nämnligen det här och det här.

Ikväll blev det fisk till middag här hemma “Sejfilé med majssås och limemarinerade räkor”, ett recept jag hittade i ICAs folder “Billiga veckan”. Såg även att Remsans Bistro hade lagat det och tänkte, att det kan jag testa 🙂 Riktigt gott var det. Vi hade Kamutvete till. Hos Remsan hittar ni receptet, testa det för det är det väl värt!

Skulle även behöva lite hjälp: Jag vet att Vileda har haft sina moppset i rosa – Är det NÅGON som vet hur man kan få tag i ett sådant??? Jag behöver ett nytt då det andra flyttat ner i källaren;-) Och så kunde man så två flugor i en smäll liksom, jag behöver ett nytt moppset samtidigt som man gör en insats för rosa bandet. Så SNÄLLA tipsa mig om någon vet hur man får tag på ett sådant!!!

God Natta!!
Anna

 

 

4 thoughts on “Välkommen välsignade helg!!!

    • Tjoho vilken lycka att vakna denna underbara lördagsmorgon och se att man vunnit!!! Jabadabado vad glad jag är!!! 🙂
      Trevlig helg på dig med!!!

  1. Visst var det gott. Även om det låter lite udda.
    Såg hos Helena och nu även här att du vann den fina formen. Grattis!

    • Tur man vågar prova ändå 😉 Men det var tack vare dig 🙂 Jag yippe att jag vann!!!! Ha en underbar dag!

Comments are closed.