Ut med det gamla och in med det nya!!!!! :-)

Nu har de gamla “garderoberna” åkt ut!!! De har fått lämna plats till förmån för nya fina garderober i vårt sovrum. Inte mindre än sju garderober har flyttat in här hos oss. För förvaring är verkligen något man inte kan få för mycket av sanna mina dar!!!

Idag har jag varit kompledig för att få ytterligare ordning här hemma. Mamma och pappa är här och far min jobbar hårt från morgon till kväll. Han mixar “småfix” med målande, skruvande och hårt grovarb DSete.
Väldigt mycket har blivit gjort idag!!
Det är gott att ha så fin hjälp 🙂 Sambon är i Göteborg på Mac Sys Admin och kommer inte hem förrän på fredag… Saknar!!!

Garderoberna börjar ta sin form i vårt sovrum. Men nu gick luften ur oss… För gångjärnen till dörrarna hamnade precis för lådorna.. Så nu måste ALLA SEXTON lådor flyttas om, STÖN!!!! Det får vänta till imorgon helt enkelt.

Nu ska jag svabba av golvet i källaren efter fogningen igår en sista gång, sen ska jag stupa i säng.

Natti, natti,
Anna

PS: Tyra har varit och klippt sig idag och ville så gärna att Marcus skulle få se hur fin hon var, så utan protest ställde hon upp på att fotograferas idag 😉 Sååå bilderna är Specialy for you my love 😉 DS.

 

2 thoughts on “Ut med det gamla och in med det nya!!!!! :-)

  1. Lina

    Men alltså. Hur söt är hon inte?! Ja, nu tänker jag faktiskt på din kära dotter och inte några garderober (som säkerligen är jättefina dom också)… Jag har sagt det innan men det är så jädra sant: Jag får ont i hjärtat så söt är hon!

    • Ja visst är hon 🙂 Söt som socker helt enkelt!
      Det är oxå så fantastiskt skönt att ha garderober på plats, nytt och fräscht att hänga in kläderna i – lovely helt enkelt!! 🙂

Comments are closed.