Till dig lille far;-)

Sist du var här lille far råkade ett duschmunstycke gå sönder, ja hoppsan så det kan gå:-) Jag vet iaf var jag har min klumpiga sida ifrån, ha ha ha..Nåja, nu hade vi ju ändå tänkt köpa ett nytt så det gjorde ju ingenting, vi fick ju det bara lite snabbare.

Så ikväll, efter att Tyra varit på sin dans, fick hon prova det för första gången och superdiggade det!!!
Nu sussar tösen gott i sin säng, nyduschad och fräsch!!

Imorgon är det läkarbesök, tror det blir sista gången jag får träffa min favoritläkare här i Kalmar eftersom hon har blivit klinikchef på Hematologen.  Men det är väl ändå dax att fasa ut mig nu kan man hoppas!! Nästa vecka blir det 4 årskontroll i Stockholm, benmärgsprov på måndag, hu!! Dem gillar jag INTE ALLS!! Så då blir det ett par dagars uppehåll här på bloggen, hoppas ni inte saknar mig alltför mycket;-)

Har just tittat på veckans TV-höjdpunkt, jag menar vem följer INTE “Bonde söker fru”??? Men nu börjar ögonen klippa, så jag tror minsann jag ska krypa under täcket och läsa en tidning, det har jag inte gjort på ett bra tag…

Så natti natti…

Kolla in lilla prinsessan, smälter inte hjärtat när man ser henne så säg???

Ps: Imorgon ska jag hämta mitt paket med pajformen från Rice som jag VANN i fredags, yippie!! 🙂 Ds.