Stormbyar!!!!

Hoppla i havet vad det BLÅSER här i Ekenäs idag!!!! Känns verkligen som riktig höst där ute. Då är det så skönt att sitta här inne i soffan och se hur vindarna viner utanför husknuten. Just nu kurar vi ihop oss här i soffan, Tyra och jag. Mormor & Morfar har åkt hem och Tyra blev så fruktansvärt ledsen när de skulle åka… Så jobbigt när hon blir så där otröstlig, det skär i en mammas hjärta då. Så nu är vi lite trötta och sitter bara här och tar det lugnt.

Men så mycket som har blivit gjort här hemma!! Pappa har fixat och donat här för fullt. Målat, skruvat, satt upp och rensat!! Tyras garderob är nu helt klar, lister och spegel har kommit på plats. Var sak har sin plats och Tyra är så nöjd med sin walk-in-closet!! Snacka om lyx 😉

Även alla våra garderober har tagit plats i sovrummet. Nu återstår det för mig att plocka in allt i en underbar ordning!

Igår kväll tog vi en välbehövlig softarkväll. Lite lillördag med vin, ost och kex är inte fel. På dagen hade vi varit i Saluhallen här i Kalmar och köpt lite godsaker.

Apropå godsaker så ska jag och en kollega fixa fredagsfika till jobbet imorgon. För att fresta kollegorna lite kan ni kika på receptet här;-) Dessutom tänker jag baka för en GOD sak! Kika in på Linneas skafferi, där kan man delta i kampen mot bröstcancer!!
Ibland önskar jag att jag hade ork att starta igång nån kampanj för Blodcancer som jag haft… Det är inte så vanligt och inte lika kännt, men allt fler överlever och det skulle jag vilja hylla.
För vem känner egentligen inte någon som drabbats av cancer???…

Sköt om Er!!!
Kram,
Anna