Skit oxå!!!;-)

Japp bokstavligt talat i vår ugn tidigare ikväll. Men nu lite mindre skitig. Tänkte att det kanske inte behövdes då den snart skall flytta någon annanstans, men jag klarar inte av att ha den så tills dess… Vi har ju tänkt börja med köket efter årsskiftet, annan dess finns inte tid för att hinna med att få ett nytt kök på plats. Så kom jag idag att tänka på lussebullar, I LÖÖÖÖÖVE LUSSEBULLAR!! Det är så galet gott med alldeles nygråddade Lussebullar och ett glas mjölk till, mmmmm… Eller varm choklad, det funkar fint det med.

Idag har vi varit inne i stan och fixat lite saker. Turen gick till Bauhaus för att införskaffa diverse kopplingar, duschset, vattenlås.. osv, ja, jättekuliga grejor alltså 😉 Men duschset Hawaii blir gutt att ställa sig under imorgon bitti. Vi hittade även en bra duschhylla att ställa schampo, balsam och duschtvål i.
Kylen har fyllts på för veckans måltider. Efter att jag spritat av kylen var det bara att lassa in varorna. Ett proppfyllt kylskåp redo för vecka 42!! Vårt alldeles unika och galet knallblåa kyl och frys 😉

När vi åkte hem var solen på väg ner och det var så vannsinigt vackert när vi närmade oss HEMMA!!! Vackert värre. Igår pratade jag med en mamma till en flicka Tyra lekt med hela helgen, om vilken ynnest det är att bo så här. Ett litet PARADIS här på jorden. Nu ska vi bara snart ta oss TID till att se oss mer omkring här hemomkring! Och lära känna våra grannar runt omkring, för alla här är så öppna och gästvänliga. Det är sådan sammanhållning i byn, vilket är väldigt trevligt!
Tackar även våra middagsgäster för en trevlig kväll igår 😉

OCH, nu ligger ALLA plattor på plats i källaren!!! Det återstår bara lite fogning, men fogen tog slut så han kommer och fixar det sista imorgon. Detta innebär att vi nu kan börja inreda i källaren OCH få ner och få undan en massa kartonger uppe i huset!!! Lovely 🙂

Nu börjar det nsart närma sig läggdax, imorgon ringer klockan 5.30 igen…
Natti, natti,
Anna

Ps: Vi kikade även in på Sova-butiken idag för att kolla in en sänggavel de har, oj oj oj blev lite kär!!! Gissa om den skulle passa som en smäck här hemma… Tittar upp i himlen och ser en stjärna falla och håller tummen min… *Suck* Ds.