Pysselkväll…

Ikväll ska jag till en kollega på pysselkväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig för pyssel, det ska bara bli så mysigt att träffas och prata lite. Har även hört ryktas om att det vankas tacos 😉 Yummie!!

Tyra hon har redan cyklat längre ner på gatan, hon kunde inte hejda sig riktigt.

OCH ikväll kommer ÄNTLIGEN den efterlängtade sambon hem!!! Det är så tomt utan honom. I natt var första natten jag sov själv i huset och det var ju inga problem, men det är ju alltid mysigare att ha någon vid sin sida ju…

Såååå, hur gick det med fredagsfikat idag då??? Jorå, det blev uppskattat 🙂 Tack Maja för god assistans ;-)Pralinerna behöver ju inte tillagas i ugnen vilket underlättade en del. Dock har jag inte smakat marängerna… Men en plåt blev helt brända underifrån, ja inte var det mitt fel iaf, det var AEG.s fel, så det så!! Därmed basta 😉

Glöm heller inte att fikat bakades för en mycket GOD sak – jag bakade för Bröstcancer!

Receptet till nutellapralinerna finns här och marängerna här. Dock vispoade jag bara marängen vanligt ej över hett vatten, det gick bra det med, de blir inte lka sega bara. Sen gjorde jag ju dem som vanliga maränger och inte som tårta. Jag gjorde det som tårta till ett kalas och den blev mycket uppskattad 🙂

Nu ska jag plocka in lite i våra garderober och sen dammsuga innan jag ska botanisera i garderoben efter lämplig klädsel till kvällen 🙂

Trevlig fredagkväll!
Kram,
Anna

 

4 thoughts on “Pysselkväll…

    • De är super och väldigt enkla att göra, dessutom en perfekt “gå-bort-present” 🙂 Precis som dina praliner, oj dem gjorde jag i parti och minut förra julen 😉

Comments are closed.