Pax för pax!!!

Oj, oj, oj vad det jobbas här nu!!!
Garderobsstommarna är ihopskruvade, nu är det lådorna som står på tur. Men lådberget växer sig högre och högre.
När jag tog kort på grabbarna hade de gjort 5 av 14 lådor, nu har de redan gjort 8 lådor klara, six to go!!!

Far och jag åkte till Ikea idag och införskaffade ett antal graderober. Men väl där kom jag på andra tankar. För den första tanken var att vi skulle ha en kombination med 50+100+50 garderober samt ett klädskåp, Klädskåpet Birkeland. Meeeeen, när jag tänkte lite närmare kände jag att det var bättre att satsa på fler garderober istället för klädskåpet. Visst klädskåpet är sååååå fint, men man får plats med mer i garderober så är det bara. Så nu blir det nog en kombination med 50+50+50 till. Det är 50+100+50-kombinationen som håller på att bli klar nu.
Till garderobsdörr har vi valt Birkeland som känns lite “lantlig”.

Så nu växer ordning fram ur ett totalt kaos av kläder, handdukar och lakan lite överallt.

Hur ordnar ni era garderober gott folk? 🙂