Nytta och nöje :-)

Nu vet jag precis hur man ska få lite extra gjort!! Man ska ha en mamma hemma 😉
I förmiddags åkte vi, jag , dottera och mina syskonbarn, ner hit till mor och far. Töserna ska vara här nu när det är höstlov.
När jag gick ut och tvättade bilen här i em (jag OGILLAR väldigt mycket att köra omkring i en smutsig bil, känns bra att ha ordning någonstans nu iaf 😉 så kom lilla mor ut och sa ” Anna, är du klar om en halvtimme då är maten klar” 
Det var så skönt med litet fysiskt arbete och bilen blev så glad för den stunds kärlek och omvårdnad den fick tror jag 😉

Satte mig vid dukat bord och avnjöt en härligt GOD middag!!! Sen var det dax att få flickorna i säng, en efter en gick de omkull;-)
När John Blund hämtat dem till drömmarnas värld satte jag mig vid symaskinen (för jag hittar inte pedalen till min för tillfället, hrmmmm) och sydde gardiner. Så när jag kommer hem imorgon efter jobbet, ska jobba eftermiddag imorgon, kan jag sätta upp två ljuvliga gardiner. En till duschrummet i källaren och den andra i tvättstugan. Kommer ju att bli helt underbart!

Apråpå underbart så har min ljuvliga sambo idag satt upp handfat och skåp i duschrummet, yippie!! Så oj, oj vad jag kan “pimpa” där imorgon kväll. Snart ett utrymme som kan bli heeeeeeelt klart.

Och apropå allt ljuvligt som jag skriver om så vet de som känner mig att vissa saker får man ta med en nypa salt, jag har en viss förmåga att ÖVERDRIVA saker och vill gärna förstärka orden för att det bara känns lite roligare så 🙂

Nu tror jag allt att John Blund kallar även på mig…

Sov så gott!
Kram Anna

Ps: Är det ok att lägga ut bilder på en grav, för att man helt enkelt tycker att det är så himla vackert??
Var nämnligen på min mormor och farfars gravar idag och lade blommor, hjärtan och tände ljus. Jag tycker att det är så vackert på All Helgona när alla varit och tänt ljus för sina änglar i himlen… Vi vet ju alla att livet har ett slut, tack och lov vet vi inte när… Men det är fint att hedra deras minne en sådan dag. Ds.