Mix match med stora sprutan och inredningsinspiration!!

Snacka om motpoler – en del insupande av Stockholms bästa delar, strosande i Gamla stan, ta en fika, kika i små mysiga butiker, shopping –
VERSES
Sjukhus, STORA SPRUTAN i benmärgen, blodprover i massor och andra undersökningar!
Så det har verkligen varit som ordspråket säger – Nytta och Nöje!
Nytta är det ju så klart eftersom det är för min hälsas skull dessa kontroller måste genomföras. Även om jag gjort upp mot 20 benmärgsprov vid det här laget vänjer jag mig liksom aldrig. Och tänk, de flesta av dessa, bara några få undantaget, har min syster varit med mig. I de lägena är jag en liten liten lillasyster, känner mig långt ifrån de antal år jag är då. Min storasyster axlar ansvaret som storasyster, håller min hand och stöttar mig genom den panik jag känner när nålen ska in i benmärgen.
Visst det är jag som varit sjuk, men när det händer så drabbas HELA ens familj och de vänner som finns nära. Alla bär på oron över “Hur ska det gå för Anna?”
MEN det som nog tyvärr allt för ofta glöms bort är “Hur mår du som anhörig?” “Hur är det med dig?” “Hur mår du i allt det här?”

Jag vill bara säga att min tacksamhet är STOR för allt det stöd jag fått! Och vi har verkligen haft en JÄTTEMYSIG vistelse i Stockholm med!!
Tänk, vi har tom börjat köpa lite julklappar 🙂 Det gäller att börja i tid!!
I år vill jag julpynta och sprida julglädje här i vårt hus!! Tyramin och jag har i två kvällar myst och bläddrat i två nya julböcker “Julstämmning hos Tilda” och “Änglaverkstaden himla bra idéer”

I Stockholm träffade vi även min sambos moster Ina, som tagit så väl hand om oss. Kört oss hit och dit, varit på puben med oss och bjudit på mat.

För visst är det så att FAMILJEN och VÄNNERNA är ju det viktigaste vi har!

Här kommer lite inspirationsbilder från butiker i Stockholmo och Norrköping där vi stannade på hemvägen.

Må så gott och ta väl hand om varandra!!
Kram Anna